Tânăr oprit cu focuri de armă după ce şi-a luat iubita pe capotă

Autor: Gandul.info 07 oct. 2016 Știri auto
Tânăr oprit cu focuri de armă după ce şi-a luat iubita pe capotă

Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost oprit, joi, cu focuri de armă de către poliţiştii din Capitală după ce a lovit-o cu maşina pe fosta sa iubită, o tânără de 19 ani, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, publicat de Gândul.info

„La data de 06.10.2016, ora 23.10, poliţiştii Capitalei au observat circulând pe o stradă din sectorul 1 un autoturism cu o femeie pe capota motor, care striga după ajutor. Deoarece conducătorul auto nu a oprit la somaţiile poliţistilor, aceştia au executat două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare şi au procedat la urmărirea autoturismului. Peste aproximativ 100 metri conducătorul auto a frânat, iar tânăra a căzut de pe capota motor. Tânărul a demarat în trombă şi ulterior a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se într-un gard de protecţie al căii de rulare a tramvaiului”, se arată în comnicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Bărbatul a fost imobilizat şi dus la poliţie pentru audieri.

Poliţiştii au stabilit că cei doi au avut o relaţie de concubinaj pe care tânăra o încheiase în urmă cu scurt timp, „motivul fiind comportamentul violent generat de gelozia excesivă, iar la momentul respectiv, în urma unor discuţii tânăra s-a aşezat în faţa maşinii, acesta demarând în viteză.”

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide