Tânăr reținut după ce a incendiat mașina unei cunoștințe

Autor: ProMotor 21 feb. 2020 Știri auto

Un tânăr a fost reținut după ce a incendiat mașina unei cunoștințe. Poliţiştii au reţinut un tânar de 29 de ani care ar fi incendiat maşina unei cunoştinţe, focul propagându-se la alte două autoturisme. Individul a fost prins după o lună de la incident şi este suspectat de distrugere, anunţă Poliţia Capitalei, vineri dimineaţa.

Intră în Galeria FOTO

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Sectia 15 Poliţie au reţinut, joi, un bărbat de 29 de ani, din Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere”, anunţă sursa citată. Bărbatul este suspectat că ar fi incendiat mașina unei cunoștințe.

Cercetările au fost declanşate în noaptea de 27 ianuarie, când la ora 03.50, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu la un autoturism, incendiu care s-a extins la alte două maşini parcate, toate fiind distruse în totalitate.

„Deşi iniţial, a existat ipoteza unui scurt circuit, poliţiştii au avut anumite indicii că incendiul ar fi putut fi provocat în mod intenţionat, astfel ca s-a insistat în strângerea de probe în vederea aflării adevărului. Astfel, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, poliţiştii au administrat un întreg probatoriu care a condus la presupunerea rezonabilă că incendiul ar fost provocat, în mod intenţionat, de către un bărbat de 29 de ani, cunoscut al persoanei vătămate”, precizează poliţiştii Capitalei.

Cercetările sunt continuare de Secţia 15 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Bărbatul va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide