Tânărul care a produs accidentul cu 6 răniți din Botoșani era băut și drogat

Autor: ProMotor 04 iun. 2020 Știri auto

Rezultatele expertizei medicale au arătat că tânărul care a produs luni accidentul cu 6 răniți la Botoșani era băut și drogat. Maşina condusă de acesta a izbit violent un autoturism şi l-a proiectat pe contrasens, într-o altă maşină. Mai mult, acesta nu avea permis și transmitea live pe Facebook.

Intră în Galeria FOTO

Un accident grav a fost produs în Botoșani de un șofer beat care transmitea live pe Facebook. În imaginile postate pe rețeaua de socializare se vede cum mașina străbate în mare viteză străzile din oraș pentru ca în final să lovească violent o altă mașină.

Accidentul a avut loc luni seară, în Botoşani, jurul orei 22.45, din cauza unui şofer care consumase băuturi alcoolice şi care conducea cu peste 120 de kilometri la oră, în timp ce făcea live pe Facebook. Acesta a izbit violent maşina care circula în faţa sa, proiectând-o pe contrasens, într-o a treia mașină. În accident au fost implicate patru mașini (a patra fiind parcată) și şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre acestea se află în stare gravă.

Ce au descoperit polițiștii despre tânărul care a produs accidentul din Botoșani

Poliţia Botoşani anunţă că tânărului de 28 de ani care a provocat accidentul de luni i-au fost recoltate probe biologice pentru depistarea consumului de substante psihoactive. În urma analizării acestor probe, a rezultat prezenţa canabisului. Acestea sunt concluziile preliminare.

Maşina condusă de tânăr a izbit violent, în oraşul Botoşani, un autoturism şi l-a proiectat pe contrasens, într-o altă maşină. Tânărul nu are permis de conducere, era beat şi transmitea live pe Facebook.

Șoferul vinovat a devenit recalcitrant în timpul cercetărilor, fiind nevoie de intervenția mascaților pentru a-l liniști. Presa locală a scris că a urlat de mai multe ori la poliţişti şi le-a spus că-l cheamă Moş Crăciun. El avea o concentraţie alcoolică de 1,75 g/l alcool pur în sânge la prima proba şi 1,53 g/l alcool pur în sânge la a doua probă. Acum este cercetat pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului.

Legea a fost schimbată anul trecut pentru a pedepsi mai aspru folosirea telefonului mobil de către șoferi în timpul mersului. Cu toate acestea, efectele noilor modificărio se lasă așteptate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide