Tânărul plecat călare la maternitate anul trecut are acum mașină de lux cumpărată din donații?

Autor: David Andrei 12 apr. 2021 Știri auto

În urmă cu un an, în plină carantină generală, tânărul plecat călare la maternitate a înduioșat țara. Tocmai i se născuse cel de-al treilea copil. Bărbatul trăia în condiții mizere. Astăzi a închiriat casa primită ca donație și și-ar fi cumpărat o mașină de lux.

GALERIE FOTO

Tăticul călăreț a devenit vedetă când s-a dus, cu declarație pe proprie răspundere, la maternitate la Iași. Poliția l-a oprit și i-a dat un avertisment pentru că nu avea voie cu animalul în oraș. Tânărului tocmai i se născuse cel de-al treilea copil și urma să-l aducă pe micuț într-o baracă pe care o construise el la marginea satului Roșu din comuna Răducăneni. Acolo nu avea electricitate, nu avea căldură și nici apă curentă.

Înduioșați de povestea lui, mii de oameni s-au grăbit să doneze bani și diverse produse pentru a-i face viața mai ușoară familiei amărâte. Mai mut, sportivul Cătălin Moroșanu i-a dăruit o casă în valoare de 37.000 de euro în Miroslava, în apropiere de Iași. Cele 5.600 de euro rămase din donații i-au rămas familiei Ciobotariu. Conform unei clause din contractual de vânzare-cumpărare, Sergiu avea obligația de a o păstra pe o durată minima de 5 ani. Pentru că nu putea vinde locuința, Sergiu a găsit o modalitate de a obține bani. A închiriat casa pentru o perioadă de 5 ani, la finalul căreia aceasta va deveni proprietatea actualului chiriaș, scrie bzi.ro, publicația care a scris, anul trecut, povestea familiei amărâte.

Are mașină de lux, deși nu are permis de conducere?

Locuința are trei camere, o baie și o bucătărie. Dar familia Ciobotariu locuiește acum într-o casă aflată în construcție, într-o zonă rău famată. Mai mult, localnicii spun că Sergiu și-ar fi cumpărat o mașină de lux.

Anul trecut, Sergiu a fost depistat de polițiști conducând un Volkswagen Golf, deși nu deținea un permis de conducere. Localnicii susțin că, ulterior, acesta și-ar fi achiziționat un Range Rover. În fața casei închiriate, și-a făcut apariția și un BMW X6 M.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide