Ţara în care combustibilul este gratuit

Autor: Marius Vișan 24 feb. 2016 Știri auto
Ţara în care combustibilul este gratuit

 


Încâ din anul 2008, preşedintele Turkmenistanului a luat o decizie care i-ar face invidioşi pe şoferii din întreaga lume: benzină gratis pentru toţi cetăţenii ţării, informează Auto-Bild.ro.

Raţia de conbustibil pe care o primeşte o dată la şase luni fiecare proprietar de maşină din Turkmenistan este de 720 de litri de benzină şi 240 de litri de GPL. În această gratuitate se înscriu şi şoferii de camioane şi autobuze care au dreptul la 200 de litri gratuit, iar motocicliştii la 40.

Dar, se pare că norocul celor din Turkmenistan e pe cale să se termine, dictatorul Gurbanguli Berdymukhamedov fiind hotărât să scoată acest privilegiu şi să pună benzina la vânzare pentru a ajuta ţara din punct de vedere financiar. 
 


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide