Tata Motors caută parteneri precum BMW și Geely pentru a susține Jaguar Land Rover

Autor: Marius Vișan 12 nov. 2019 Știri auto
Tata Motors caută parteneri precum BMW și Geely pentru a susține Jaguar Land Rover

Grupul Tata, proprietarul Jaguar Land Rover, a abordat companii precum BMW și Geely, în căutarea de parteneriate pentru a susține producătorul auto din Marea Britanie.

Oficiali ai Grupului Tata au declarat că sunt deschiși la găsirea de parteneri pentru ca JLR să reducă costurile și să preia din povara investițiilor în vehicule electrice.

Orice legătură cu un producător auto din China ar putea ajuta JLR pe piața respectivă, iar noi legături între brandul britanic de lux și BMW s-ar întemeia pe o colaborare deja existentă pentru dezvoltarea motoarelor și a tehnologiei mașinilor electrice.

Nu este încă foarte clar cât de receptivi au fost cei de la Geely și BMW. „Nu au existat discuții cu Tata sau JLR”, a spus Geely într-un comunicat, iar cei de la BMW au refuzat să comenteze.

Discuțiile se află deocamdată într-o fază incipientă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide