Taximetriștii din zona aeroporturilor, controlați de polițiști

Autor: Marius Vișan 27 sept. 2022 Știri auto
Taximetriștii din zona aeroporturilor, controlați de polițiști

La data de 26 septembrie, Direcția de Poliție Transporturi a organizat o acțiune de control, privind legalitatea desfășurării transportului rutier în regim „TAXI” și „în regim de închiriere”, în zona aeroporturilor civile din România.

La activitățile de control au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție transporturi și jandarmi, fiind verificate 189 de autovehicule, legitimate 226 de persoane și aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 19.395 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 12 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim taxi și în regim de închiriere, cu modificările și completările ulterioare, 58 pentru încălcarea normelor privind circulația pe drumurile publice și 4 privind alte acte normative.

De asemenea, pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare, nepermise de lege, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și reținut un permis de conducere.

Sursă: Poliția Română

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne, Romania - Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide