Te-nţelegi amiabil? Rămâi fără carnet. Detaliul periculos

Autor: ProMotor 07 dec. 2016 Știri auto
Te-nţelegi amiabil? Rămâi fără carnet. Detaliul periculos

Anul acesta, în Bucureşti, aproximativ 2.000 de şoferi au rămas fără permis, după ce au încheiat întelegeri amiabile ilegale. Ei n-au ştiut că pot completa aceste formulare doar dacă în accident au fost implicate două maşini, semnalează Stirileprotv.ro.
 
Cei 2.000 de şoferi care au fost implicati in accidente rutiere fără victime nu au ştiut un lucru esenţial: pot completa un formular de înţelegere amiabilă doar dacă au fost două maşini – nu mai multe – implicate în eveniment. 

 

„Cele mai dese exemple sunt accidente cu mai mult de doua masini, destul de dese in ultima perioada, mai ales in intersectii”, a declarat pentru sursa mai sus citată, Sergiu Berceanu, broker de asigurari. 

Şoferii care au procedat asa au pierdut de doua ori. Mai intai ca dosarul de dauna este blocat si nu primesc despagubirea.

Ovidiu Hertanu, director daune auto, societate de asigurari: „Eu sunt obligat sa ii trimit la politiei pentru procesul verbal de constatre a contraventiei si eliberarea autorizatiei de reparatie. Daca se identifica modificari nu vom putea deschide dosarul de dauna si vom face verific suplimentare.”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide