Teaser cu noul Volkswagen Golf, înainte de lansarea de pe 24 octombrie – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri
Teaser cu noul Volkswagen Golf, înainte de lansarea de pe 24 octombrie – FOTO

Pagina de Twitter a companiei Volkswagen a publicat o fotografie teaser cu spatele noului Golf cu câteva zilei înainte de debutul oficial al modelului. Pe 24 octombrie Volkswagen va prezenta în premieră mondială cea de-a opta generaţie Golf, mult mai digitalizată şi conectată şi, de asemenea, echipată cu o serie de inovaţii şi cu un design extrem de expresiv.

Punctele forte care au făcut din Golf un bestseller la nivel mondial au fost perfecţionate în cadrul noii generaţii. Alături de noua gamă de motorizări eficiente, tehnologia de suspensie a fost şi ea îmbunătăţită, oferind noului model un plus de agilitate. Noul Golf devine, de asemenea, un trendsetter în ceea ce priveşte ecosistemul interior al maşinii, mai digitalizat şi conectat, cu funcţii inovatoare de conducere asistată şi cu servicii şi dotări bazate cu predilecţie pe online.

Designul său exterior este mai dinamic ca oricând, deşi poate fi instantaneu recunoscut drept un Golf din toate unghiurile. Interiorul oferă modelului compact un aspect fresh datorită culorilor, tapiţeriei şi noului afişaj digital de bord (digital cockpit).

 Comentarii
Inchide