Teribilism la Ploiești: Un tânăr a fost filmat conducând cu picioarele – VIDEO

Autor: ProMotor 07 apr. 2020 Știri auto
Teribilism la Ploiești: Un tânăr a fost filmat conducând cu picioarele – VIDEO

Teribilism extrem la Ploiești: Un tânăr a fost filmat conducând cu picioarele. La propriu!

Probabil că sunt mulți despre care se poate spună că, atunci când conduc, „o fac cu picioarele”. Nu foarte mulți sunt însă cei despre care se poate spune că au făcut acest lucru la propriu. Printre ei se află însă un tânăr din Prahova, care a fost filmat de un prieten de-ai lui t în timp ce conducea mașina cu picioarele pe volan.

Pentru a se asigura că o asemenea ispravă nu trece neobservată, tânărul a postat imaginile pe Facebook. Într-o primă fază, pentru că ulterior a regretat gestul său și a scos filmul de pe Facebook. Nu suficient de repede însă pentru ca filmarea să nu devină celebră. Acum, polițiștii încearcă să afle cine este șoferul teribilist și când au fost filmate imaginile, relatează Mediafax.

În imaginile postate pe Facebook apar doi tineri, unul dintre ei fiind șoferul, iar celălalt pasagerul din dreapta, acesta din urmă fiind cel care a realizat filmarea. Aparent, videoclipul se dorește „cadou” de ziua unui prieten.

La un moment dat, șoferul pune picioarele pe volan și conduce folosindu-se de membrele inferioare, în timp ce râde și dansează. O manea se poate auzi în fundal, de ce nu ne miră?

Deocamdată, nu se știe când au fost filmate imaginile, dar suntem siguri că polițiștii vor reuși să rezolve misterul. Nu ar fi prima oară când fac asta.

Surse judiciare au declarat marți către Mediafax, că filmul a fost văzut și de polițiști, care au demarat o anchetă, pentru a se stabili mai întâi identitatea tânărului, dar și când s-au petrecut aceste scene, urmând, apoi, să ia măsuri legale în acest caz.

Nu știm încă ce pedeapsă riscă tânărul teribilist dacă va fi găsit vinovat de polițiști. Potrivit legislației în vigoare, se pedepsește „lăsarea liberă în timpul conducerii a volanului, ghidonului sau a manetei de comanda a vehiculului”, dar legea nu spune nimic despre controlarea volanului cu picioarele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide