Tesla a „scăpat” pe internet un tabel comparativ cu Model 3 şi Model S

Autor: Marius Vișan 26 mai 2017 Știri auto

Au apărut câteva informaţii interesante cu privire la viitorul Tesla Model 3. Charged.io a publicat un tabel comparativ dintre Model 3 şi Model S.

Acesta arată că noul model va ajunge de la 0 la 96 de km / h în 5,6 secunde. Alte lucruri demne de menţionat sunt faptul că va avea o autonomie de cel puţin 350 de km, un touchscreen de 15 inch şi un volum al portbagajului de 396 de litri. 

Privind graficul, este clar că Model S bate Model 3 la fiecare categorie. Primului în trebuie doar 2,3 secunde pentru a atinge suta, are o autonomie mai mare (aproape 400 de km) şi mai mult spaţiu. Cu toate acestea, trebuie să ţinem cont şi de preţ atunci când le comparăm. Model 3 începe de la 35.000 $, în timp ce cel mai ieftin Model S poate porni de la 69.500 $.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide