Tesla, atacată din toate partile. Cât mai rezistă americanii bombardamentului chinezesc [GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vișan 20 oct. 2016 Știri auto

Marea dezvelire a maşinii electrice LeEco LeSEE Pro nu a decurs exact cum a fost planificată. După o poveste plină de peripeţii, care implică un accident de maşină şi nopţile nedormite ale organizatorilor, se pare că maşina a ajuns, în sfârşit, la marele eveniment de lansare din San Francisco, scrie Theverge.com.

Deşi nu pare, acest concept car a fost creat pentru a transmite despre sine ideea „Sunt din viitor”. Pe acoperiş există un dispozitiv de senzori, care arată prea subţire pentru a ne da de gândit că înăuntru are ceva util pentru sistemul de conducere autonom. Per ansamblu arată ca un concept car frumos, dar care, din păcate, nu ne face să sperăm că va depăşi această fază. 

Volanul maşinii se poate retrage în tabloul de bord atunci când se activează modul autonom, oferind astfel şoferului mai mult spaţiu pentru piciorare, şi lăsându-i posibilitatea de a se bucura din plin de instrumentele de bord.

Maşina dispune de un ecran exterior luminos, care se poate schimba în cinci culori diferite pentru a semnala în ce mod se află. În funcţie de culoarea afşată maşina va informa şoferii şi pietonii în cazul în care vehiculul este condus în mod autonom, există în jur o situaţie periculoasă sau se află în modul de încărcare. 

GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide