Tesla Cybertruck va fi mașină de poliție la Dubai. FOTO

Autor: Elena Luchian acum 1 an Știri

Flota Poliției de la Dubai are cele mai tari mașini, așa că noul Tesla Cybertruck nu putea să lipsească. Pick-up-ul electric se alătură garajului de colecție unde se regăsesc și un Lamborghini Aventador, un Mercedes-Benz Clasa G și un Bugatti Veyron.

Anunțul a fost făcut pe Twitter de Poliția din Dubai. EV-ul de la Tesla se va alătura flotei din 2020, scriu cei din Emiratele Arabe Unite, deși modelul nu va intra în producția de serie mai devreme de 2021. Postarea include și o randare digitală cu modelul purtând culorile poliției locale.

Tesla Cybertruck

Astfel, pick-up-ul american va patrula prin zonele celebre de la Dubai, Jumeirah Beach Residence și Burj Khalifa sau chiar pe dunele de nisip din deșert. Cel mai probabil, în Emirate va ajunge versiunea de top cu trei motoare și tracțiune integrală, autonomie de 800 de kilometri și viteză maximă de 209 km/h. De 2,9 secunde are nevoie această versiune pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h în cursele după infractorii locali.

Polițiștii din Dubai au mai primit un supercar. Este vorba despre coupe-ul cu patru portiere Mercedes-AMG GT 63 S, cu motor V8 de 4.0 litri și 639 de cai putere, cu care aceștia vor supraveghea zonele turistice.

Nu numai poliția de la Dubai își dorește un Cybertruck. Nu mai puțin de 250.000 de rezervări au fost efectuate în mai puțin de o săptămână de la prezentarea oficială.


Sursa foto: Dubai Police


Comentarii
Inchide