Tesla făcea maşini şi în 1973. Cum arăta modelul 312 – FOTO

Autor: Marius Vișan 31 mart. 2016 Știri auto

 


Un american pasionat de maşini a fost surprins să găsească pe internet un afiş vechi cu Tesla Model 312 din 1973. Din momentul în care a văzut imaginea rară cu acest model, şi-a dat seama că trebuie să o aibă. Aşa că a cumpărat-o pentru un preţ de 450 de dolari, conform site-ului Jalopnik.com.

Grila de mărime potrivită şi spatele bine proporţionat a lui Model 312, precum şi liniile ”curate” fac ca maşina să fie recunoscută cu uşurinţă ca aparţinând celor de la Tesla, şi demonstrează continuitatea din punct de vedere al designului, pe care americanii au avut-o de-a lungul timpului. 

Este, de asemenea, este uimitor să vedem vechiul standard al punctului de încărcare al maşinii din acea epoca, acesta fiind asemănător cu cel al maşinilor de spălat sau uscătoarelor. Mulţi şoferi au economisit ceva bani cumpărând piese de la magazinul de electrice în loc de scumpe cele marca Tesla.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide