VIDEO. Tesla Model 3, filmată în timp ce face drifturi în apă

Autor: Daniel Samoilă 03 dec. 2021 Știri auto

Imagine mai puțin obișnuite cu un exemplar Tesla Model 3 au fost surprinse pe un iaz. Mașina a făcut mai multe drifturi în apa care, în unele locuri, depășește nivelul roților, iar momentul a fost surprins de câțiva localnici.

Adâncimea apei i-a permis șoferului să realizeze câteva „trucuri” spre deliciul spectatorilor. Aceste mișcări prin apă au fost realizate și datorită cuplului generos de care dispune mașina electrică.

Intră în Galeria FOTO

Pe imagini s-a observat și cum șoferul a mers cu mașina până în mijlocul bălții, moment în care mașina s-a blocat la un moment dat, scrie autoevolution.com. În cele din urmă, șoferul s-a descurcat și cascadoria a fost pe placul celor care au filmat.

VIDEO

Tesla Model 3, cea mai vândută mașină din Europa în luna septembrie

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină din Europa în luna septembrie. A fost pentru prima dată când un model electric a depășit în vânzări modelele cu sistem de propulsie tradiționale.

Tesla Model 3 a înregistrat o cotă de 2,6% din piaţa auto europeană în luna septembrie, cu 24.591 de unităţi înmatriculate (creştere de 42% de la an la an), faţă de 18.264 unităţi în cazul lui Renault Clio şi 17.988 de unităţi pentru Dacia Sandero.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide