Și-a luat o Tesla Model 3 nou-nouță. O lună mai târziu, a rămas cu volanul în mână!

Autor: ProMotor 11 mai 2020 Știri auto

Și-a luat o Tesla Model 3 nou-nouță. Mașina i-a fost livrată în plină pandemie de coronavirus, așa că a amânat primul drum cu aproximativ o lună. La prima ieșire, a rămas cu volanul în mână.

GALERIE FOTO

Este povestea unui șofer din Blackpool, Anglia. Mașina nouă i-a fost livrată pe 20 martie. Din cauza restricțiilor de circulație, Jason Tuatura nu a condus-o deloc mai bine de o lună. Pe 26 aprilie, a decis să iasă cu ea la plimbare. După doar câțiva metri, șoferul a rămas cu volanul în mână.

Acesta a reușit să oprească vehiculul fără a-i pune în pericol pe ceilalți participanți la trafic. Odată revenit acasă, noul posesor de Tesla Model 3 a povestit pe Twitter ce i s-a întâmplat și l-a etichetat pe șeful companiei, Elon Musk:

“Astăzi mi-a căzut volanul! Mi-e teamă că mașina se va dezmembra! Se poate verifica? Mașina mea are doar o lună!”, s-a plâns acesta.

Ce reacție au avut cei de la Tesla?

Jason Tuatura a fost contactat, în cele din urmă, de o angajată de la Tesla, care i-a spus că nu a mai auzit niciodată așa ceva. Mașina sa a fost luată cu platforma 90 de minute mai târziu, iar în schimbul ei, i s-a adus un Jaguar nou-nouț. “Mă așteptam să primesc tot o Tesla, dar compania nu avea nimic altceva disponibil”, a explicat Jason mirat.

24 de ore mai târziu, mașina lui electrică s-a întors acasă reparată. Tesla a confirmat că absența unui șurub a provocat desprinderea volanului. Tesla însă, nu scapă atât de ieftin. Cazul va fi investigat și de către autoritățile britanice.

“Sper că nu mai există și alte Tesla Model 3 cărora le lipsesc șuruburi”, spune șoferul britanic, conștient că, dacă rămânea cu volanul în mână pe autostradă, la viteză mare, ar fi avut șanse mici să poată opri în siguranță.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide