Tesla Model S si Model X au primit o nouă actualizare – VIDEO

Autor: Cristian Gubandru 04 mai 2022 Știri auto

Tesla aduce o nouă actualizare modelelor sale electrice, Model S și Model X. Model S și X au un nou display central orizontal mare, care este mai potrivit pentru vizionarea videoclipurilor.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Acum, producătorul auto american a făcut ecranul central al Model S și Model X și mai bun pentru divertisment, adăugând o capacitate de pivotare.

Pivotarea oferă un unghi suficient pentru ca ecranul să fie orientat mai mult către șofer sau să fie orientat complet către pasagerul din față.

Funcții de divertisment Tesla

În 2019, a adus pe mașini Tesla Theater, aplicație care permite streamingul de conținut video atunci când mașina este în modul de parcare și este conectată la o rețea Wi-Fi. Serviciul de streaming este disponibil prin accesarea icon-ului Entertainment, iar serviciile incluse în această fază sunt Netflix, YouTube și Tesla Tutorials.

O altă funcție lansată în 2019 a fost Caraoke, care permite afișarea pe ecran a versurilor melodiile ascultate pentru ca utilizatorii să poată cânta împreună cu artiștii preferați. Între timp, pasionații de jocuri vor putea încerca Cuphead, un joc de acțiune care a primit o ediție specială pentru mașinile Tesla.

 

În prezent, Tesla nu permite redarea video pe afișajul central atunci când vehiculul nu este în parcare, dar este de așteptat să se schimbe în viitor, pe măsură ce Tesla atinge un nivel mai ridicat de conducere autonomă.

Modelul din video este fabricat în ultima săptămână din aprilie, prin urmare este posibil ca toate vehiculele Model S și Model X produse de atunci sunt echipate cu această nouă versiune a afișajului central.

În ultimii ani, producătorul auto american a venit cu mai multe idei pentru a face pasagerii să fie mulțumiți de interiorul vehiculelor sale.

Sursa: Electrek

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide