TEST DE VITEZĂ: 0-100km/oră cu BMW M2 Coupe, cel mai accesibil model M | VIDEO – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 23 iun. 2016 Știri auto

 


Noul BMW M2 Coupe, pe lângă un tren de rulare şi un propulsor creat special de M GmbH, precum şi un design sportiv extravertit specific gamei M, vine cu un pachet de echipare standard care include o serie de sisteme de confort şi siguranţă. Cei de la Throttle Channel nu s-a mulţumit doar să citească detaliile producătorului şi l-au luat pe cel mai accesibil model M la un test de viteză. Ce a ieşit puteţi vedea în clipul video de la sfârşitul articolului.

Motorul de 3,0 litri, cu şase cilindri dispuşi în linie al noului BMW M2 dispune de tehnologia M TwinPower Turbo de ultimă oră, astfel că dezvoltă 272 kW/370 CP la 6.500 rpm (consum mediu mixt: 8,5 l/100 km; emisii CO2: 199 g/km)*. Cuplul maxim de 465 Nm poate fi mărit până la 500 Nm în fluxuri scurte sub overboost. Toate acestea permit ca noul BMW M2 Coupé, echipat cu transmisia opţională M cu dublu ambreiaj cu şapte trepte (M DCT) şi Launch Control, să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4,3 secunde.

Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Cu toate acestea, în versiune cu transmisie M DCT, automobilul îşi accentuează eficienţa remarcabilă – consum de combustibil de doar 7,9 l/100 km şi emisiile CO2 de numai 185 g/km.

GALERIE FOTO

Datorită punţilor faţă şi spate din aluminiu – provenite de la BMW M3/M4 -, jantele de 19 ţoli, din aluminiu forjat, cu anvelope de dimensiuni diferite, direcţia M Servotronic cu două setări şi frânele M din material compozit cu eficienţa adecvată, noul BMW M2 Coupé ridică încă o dată standardul dinamicii în segmentul compactelor sport de înaltă performanţă. În acelaşi timp, BMW M2 este singurul model din acestă categorie a excelenţei sportive care vine cu tracţiune spate, pentru o agilitate unică.

Preţul de început pentru cel mai accesibil model din familia BMW M este de 50.600 Euro fără TVA. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide