Test drive cu premii în reţeaua Opel

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Evenimentul Opel se va desfăşura sub numele de Testul Învingătorilor, pentru că publicul larg va avea posibilitatea să testeze cele mai noi modele Opel, recent premiate de publicaţii de prestigiu din Europa la testele auto comparative şi în acelaşi timp să devină ei înşişi câştigătorii unor premii foarte tentante.

Cei care vor testa noile modele Opel Insignia şi Crossland X, în perioada 22-23 septembrie vor putea câştiga unul din cele douăzeci şi şase de drive teste de weeekend cu unul din modelele testate, iar cei care achiziţionează un model Crossland X sau noul Opel Insignia pot câştiga o vacanţă în Mauritius. 

„Cele două modele care au ajuns în această vară în centrele Opel din ţară aduc tehnologii noi în segmentele din care fac parte. Opel are ca obiectiv democratizarea tehnologiilor de vârf disponibile, de regulă, în segmente premium.” afirmă Cristian Milea, Country Director Opel România. „Lansarea Crossland X marchează intrarea Opel într-un nou segment SUV, aflat în plină expansiune. Un alt SUV Opel, Grandland X, va fi lansat în România pâna la sfârşitul anului. Noul model va consolida un portofoliu Opel de SUV-uri, complet şi extrem de competitiv.”

 Comentarii
Inchide