Test drive cu premii în reţeaua Opel

Autor: Marius Vișan 11 sept. 2017 Știri auto

Evenimentul Opel se va desfăşura sub numele de Testul Învingătorilor, pentru că publicul larg va avea posibilitatea să testeze cele mai noi modele Opel, recent premiate de publicaţii de prestigiu din Europa la testele auto comparative şi în acelaşi timp să devină ei înşişi câştigătorii unor premii foarte tentante.

Cei care vor testa noile modele Opel Insignia şi Crossland X, în perioada 22-23 septembrie vor putea câştiga unul din cele douăzeci şi şase de drive teste de weeekend cu unul din modelele testate, iar cei care achiziţionează un model Crossland X sau noul Opel Insignia pot câştiga o vacanţă în Mauritius. 

„Cele două modele care au ajuns în această vară în centrele Opel din ţară aduc tehnologii noi în segmentele din care fac parte. Opel are ca obiectiv democratizarea tehnologiilor de vârf disponibile, de regulă, în segmente premium.” afirmă Cristian Milea, Country Director Opel România. „Lansarea Crossland X marchează intrarea Opel într-un nou segment SUV, aflat în plină expansiune. Un alt SUV Opel, Grandland X, va fi lansat în România pâna la sfârşitul anului. Noul model va consolida un portofoliu Opel de SUV-uri, complet şi extrem de competitiv.”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide