The Grand Tour sezonul 4: Tot ce trebuie să ştii despre cel mai aşteptat show auto

Autor: Cristian Agatie 19 sept. 2019 Știri auto
The Grand Tour sezonul 4: Tot ce trebuie să ştii despre cel mai aşteptat show auto

Este oficial, The Grand Tour va mai avea încă cel puţin două sezoane, aşa că fanii lui Clarkson, Hammond şi May se pot pregăti pentru noi aventuri în compania celor trei. Al patrulea sezon se află deja în faza filmărilor, iar formatul programului va cunoaşte schimbări importante.

The Grand Tour sezonul 4: Când va fi lansat?

Nu a fost stabilită data oficială la care va putea fi vizionat noul sezon al The Grand Tour, iar cu noile schimbări ale formatului va fi şi mai greu de spus când se va lansa noul sezon. Ce ştim este că primul sezon a debutat în noiembrie 2016 iar al doilea sezon, în ultimele zile din decembrie 2017. Pentru cel de-al treilea sezon producătorii au avut nevoie de mai mult timp, astfel că a ajuns pe Amazon Prime Video abia în ianuarie 2019. Dacă ar fi să tragem o concluzie pe baza acestor informaţii, putem să ne aşteptăm să vedem sezonul 4 o dată cu sosirea primăverii.

The Grand Tour sezonul 4: Care sunt principalele schimbări?

Spuneam anterior că show-ul va suferi schimbări importante, pentru a-l face şi mai atractiv pentru public.

Unde este cortul?

Contul este istorie. În sezoanele 2 şi 3, cortul a fost o prezenţă fixă, fiind instalat în Great Tew, Anglia, chiar lângă casa lui Clarkson. În acest fel echipa de filmare nu trebuia să piardă timp şi bani pentru a monta cortul pentru fiecare episod. Pentru cel de-al patrulea sezon, cortul dispare cu totul din program. În locul acestuia, cei trei se vor concentra pe episoade speciale, fără audienţă.

Mai este secţiune de ştiri?

Mai mult ca sigur, nu. Secţiunea de ştiri a fost populară încă din timpul Top Gear, dar în timp şi-a pierdut din atractivitate. Totuşi, fără un cort sau un studio şi audienţa corespunzătoare, nu prea este posibilă această secţiune.

Dar celebrităţi?

Partea aceasta nu a fost chiar o favorită a publicului. În noul format, sigur că celebrităţi ar putea lua parte, în principiu, la road-trip-urile vedetelor The Grand Tour, dar este destul de improbabil. 

The Grand Tour sezonul 4: Unde se filmează acest sezon?

The Grand Tour sezonul 4 va fi o colecţie de episoade speciale, filmate peste tot în lume. Deocamdată, cei trei au început filmările în Cambodgia, putând fi văzuţi de localnici în Siem Reap. Jeremy Clarkson a confirmat că împreună cu echipa de filmare va mai vizita Thailanda, Laos, Myanmar, Vietnam, Malaezia şi Singapore.

E adevărat că James May a fost la un pas de moarte?

În timpul filmărilor, James May a fost surprins de o furtună tropicală pe mare în apropiere de Cambodgia şi Vietnam. Acesta a fost nevoit să abandoneze nava, dar din fericire a scăpat cu viaţă. În schimb, patru persoane au decedat în acest accident. Întâmplarea a determinat un final incredibil de dramatic pentru unul dintre episoade, după cum a declarat Clarkson într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

sursa: grandtournation.com

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide