Tipa aceasta a împrumutat un Ferrari ca să-şi ducă prietenul la banchet

Autor: ProMotor acum 3 ani Știri

Michaela Duddy tocmai a scris o filă de istorie în cartea strălucitoare a adolescenţei universale. Pe cât de pompos sună, pe atât de adevărat este. Povestea sună cam aşa. 

Michaela Duddy, o tânără de 16 ani din St. Johnson, Marea Britanie, a reţinut detaliul „îmi plac maşinile” pe care prietenul ei l-a menţionat la un moment dat. Nu doar că l-a reţinut, dar a şi ţinut dinadins să-l suprindă pe prietenul ei fix în ziua balului de absolvire, când s-a prezentat la el cu un Ferrari 458. Unul real.

Înainte să crezi că este o poveste cu tineri de bani gata, citeşte următoarele: Michaela a împrumutat maşini de la un prieten de familie, special pentru această ocazie. Nu ştim cum a reacţionat cu adevărat Jason (prietenul ei), însă putem presupune că a rămas mut. „Lui Jason i-a plăcut la nebunie ideea şi ne-am simţit de minune [la bal]. Este înnebunit după maşini şi nu i-a venit să creadă când s-a trezit cu un Ferrari în faţa porţii” a precizat tânăra.

Da, Michaela, cam asta se întâmplă când îi faci o aşa surpriză prietenului tău înnebunit după maşini. Putea să facă infarct săracul. Şi nu glumim. 

OK, băieţi, se pare că Jason şi-a găsit aleasa. Dacă eşti singurel şi în căutare, poţi să-i scrii Liei. Asta dacă îţi plac maşinile ŞI jocurile pe calculator

Sursa: mirror.co.uk
Comentarii
Inchide