Tiriac Leasing a pregătit oferte speciale pentru mărcile: Hyundai, Land Rover și Jaguar

Autor: ProMotor 09 dec. 2020 Știri auto
Tiriac Leasing a pregătit oferte speciale pentru mărcile: Hyundai, Land Rover și Jaguar

Țiriac Leasing, unul dintre liderii pieței de leasing din România, parte a Grupului Țiriac, a pregătit o serie de oferte speciale pentru mărcile: Hyundai, Land Rover și Jaguar, ce sunt dedicate clienților.

Prin urmare, la încheierea contractelor de leasing financiar pentru modelele Hyundai, clienții Țiriac Leasing beneficiază de dobândă preferențială, 3 revizii cadou, asigurare CASCO gratuită timp de 6 luni și DAE de 21.63%.

În cazul ofertelor pentru autoturismele Land Rover, clienții se bucură de dobândă 0,99% la accesarea finanțării pe o perioadă de 1 an și DAE – 20,58%.

În același timp, contractele de leasing aferente mărcii Jaguar beneficiază de 0,99% dobândă la finanțările pe un an și DAE de 20.27%.

Ofertele prezentate pentru mărcile Hyundai, Land Rover și Jaguar se adresează persoanelor juridice și persoanelor fizice autorizate. Pentru oferte adresate persoanelor fizice, doritorii pot luat direct legatura cu un consultant Țiriac Leasing.

Alături de finanţarea propriu-zisă, Ţiriac Leasing oferă şi un pachet complet de servicii care include următoarele oferte logistice: înmatricularea autovehiculelor achiziţionate, îndeplinirea formalităţilor vamale corespunzătoare maşinilor sau echipamentelor cumpărate şi asistenţă pentru omologarea vehiculelor.

De asemenea, Țiriac Leasing pune la dispoziția clienților servicii complete pentru asigurarea maşinilor achiziţionate prin contracte de finanţare. Prin urmare, clienții beneficiază de oferte transparente, consultanţă pe toată durata contractului, proceduri rapide, asistenţă în cazul producerii unei daune şi posibilitatea de a crea automat o împuternicire în caz de prejudiciu. Totodată, cotele de primă aferente poliţelor intermediate Tiriac Leasing sunt negociate cu asiguratorii, pentru a fi în avantajul beneficiarilor.

Pentru mai multe detalii despre ofertele Țiriac Leasing puteți contacta un consultant accesând linkul: https://tiriacleasing.ro/contact.

 

Notă:

Menționăm că DAE a fost calculată în următoarele condiții:

Pentru Hyundai – Preț de achiziție 11,700 EUR fără TVA, avans 30%, perioada de finanțare 48 de luni, valoare reziduală 100 EUR și asigurator: Groupama.

Pentru Land Rover – preț de achiziție 33,184 EUR fără TVA, avans 30%, perioada de finanțare 12 luni, valoare reziduală 100 EUR și asigurator: Asirom.

Pentru Jaguar – preț de achiziție 37,913 EUR fără TVA, avans 35%, perioada de finanțare 12 luni, valoare reziduală 100 EUR și asigurator: Asirom.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide