Ţiriac Leasing participă la Salonul Auto Bucureşti şi Accesorii 2019, aducând vizitatorilor promoţii speciale – 4 plinuri de combustibil gratuite şi oferte pentru mărcile: Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover şi Jaguar

Autor: ProMotor 11 oct. 2019 Știri auto

În perioada 10 – 20 octombrie 2019, Ţiriac Leasing oferă promoţii speciale pentru vizitatorii Salonului Auto Bucureşti şi Accesorii 2019: 4 plinuri de combustibil gratuite şi oferte pentru mărcile Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover şi Jaguar la încheierea contractelor de leasing financiar.

Oferta promoţională ce include 4 plinuri de combustibil gratuite, în limita a 250 EUR cu TVA inclus, poate fi accesată la aplicarea dosarelor de leasing pentru orice marca de autovehicul şi se cumulează cu restul promoţiilor în curs. Condiţia este că dosarul să între în analiză până la dată de 20 noiembrie şi să fie încheiat în baza unei oferte primite în cadrul Salonului Auto Bucureşti şi Accesorii 2019.

De asemenea, în cadrul evenimentului auto, Ţiriac Leasing aduce oferte speciale pentru mărcile: Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover şi Jaguar.

La încheierea contractelor de leasing financiar pentru modelele Hyundai, clienţii Ţiriac Leasing obţîn dobânda preferenţială, 3 revizii cadou şi asigurare CASCO gratuită timp de 6 luni la o perioada de finanţare de minim 36 de luni.

În cazul ofertelor pentru autoturismele Mercedes-Benz, vizitatorii salonului se bucură de dobânda preferenţială şi asigurare CASCO gratuită timp de 6 luni la accesarea finanţării pe o perioada de minim 36 de luni.

Totodată, contractele de leasing financiar aferente mărcilor Jaguar şi Land Rover beneficiază de 0,99% dobânda şi asigurare CASCO gratuită timp de 6 luni la finanţările pe un an.

Ofertele prezentate în cadrul salonului se adresează persoanelor juridice şi persoanelor fizice autorizate.

Consultanţii de vânzări ai companiei Ţiriac Leasing vor fi prezenţi, pe toată durata derulării evenimentului, pentru consiliere şi informaţii suplimentare, în standul Ţiriac Auto.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide