Titi Aur, internat în spital. Pilotul are nevoie de oxigen

Autor: David Andrei 03 apr. 2021 Știri auto
Titi Aur, internat în spital. Pilotul are nevoie de oxigen

Titi Aur este internat într-un spital din Bârlad. Marele pilot a fost infectat cu Sars-Cov2 și are nevoie de oxigen pentru a putea respira.

Titi Aur a resimțit o stare accentuată de oboseală, a avut frisoane și o ușoară tuse pe 28 martie. Simptomele l-au determinat să se prezinte la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din orașul său natal, Bârlad. Testul rapid efectuat a ieșit pozitiv.

Acesta a rămas internat și, de pe patul de spital, a lăudat unitatea medicală. Iar pe medicii care lucrează acolo îi numește “Îngerii din Bârlad”.

“De ce le spun aș? Nu doar pentru că sunt toți la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenți, personalul de la curățenie, recepție, etc. Dar sunt de o bunătate extraordinară și explică fiecărui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine așa sau așa. Pentru aproximativ 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare. Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internați. Dar in spital este foarte curat, renovat. Nu mai are nicio legătură cu vechiul spital, însă cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPȚIONAL!”, a scris Titi Aur pe pagina sa de Facebook.

Titi Aur: “Nu-ți mai dorești milionul de euro, ci sănătate”

În vârstă de 58 de ani, Titi Aur are nevoie de masca de oxigen pentru a putea respira și urmează un tratament pe o perioadă de cinci zile.

“Oricât de puternic ești sau crezi că ești, când se confirmă că ești infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ți mai dorești milionul de euro, ci ai vrea sănătate. Începi să accepți că firmele pot funcționa și doar cu colegii tăi, te gândești dacă ai stat suficient cu familia”, a mai scris Titi Aur pe pagina sa de Facebook.

 

?‍?INGERII DE LA BARLAD
Cunosc spitalul din Barlad din copilarie, am intrat de multe zeci de ori, avand persoane dragi…

Posted by Titi Aur on Friday, 2 April 2021

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide