Top 10 accidente ale anului 2011

Autor: Andrei Nan 19 dec. 2011 Știri auto

Anul 2011 a fost presărat cu o serie de accidente care mai de care mai „tari”. ProMotor vă prezintă top 10 a celor mai spectaculoase accidente petrecute în decursul anului 2011.

Locul 10

Pe locul 10 regăsim un Ferrari F430 Spyder care a aterizat…pe plafon. Întâmplarea a avut loc în Lichtervelde, Belgia. Cu siguranţă, în acest caz, viteza excesivă a dus la acest rezultat.

Locul 9

Locul nouă este ocupat tot de un Ferrari, şi anume un 599 GTO. Şi de această dată viteza excesivă este „inamicul nr.1”. Şoferul a pierdut controlul volanului la o viteză de aproapa 250km/h, iar rezultatul vorbeşte de la sine.

Locul 8

Pe locul opt regăsim un protagonist dintr-un reality show olandez ,denumit foarte sugestiv ” Cel mai prost şofer”. Se pare că acest personaj nu prea are cum să nu câştige marele premiu.

Locul 7

Ocupantul de pe locul şapte ne demonstrează încă odată de ce nu este bine să depăşim pe partea dreaptă. Vedeţi ceea ce a urmat şi ce a mai rămas din GT-R.

Locul 6

Aici se poate observa ce se întâmplă dacă se intră cu viteză ridicată într-un parapet. Păcat de acel Porsche 911.

Locul 5

Locul 5 este ocupat de primul accident cu BMW 1M. Drumul ud şi viteza nu fac casă bună, mai ales pentru o maşină cu tracţiune spate. Evenimentul s-a produs undeva în Korea.

Locul 4

Iată de ce este bine să fi atent atunci când te afli pe şosea, indiferent că vorbim despre maşină sau scuter. Scuteristul şi-a îndreptat atenţia către o doamnă şi a intrat într-o maşină parcată.

Locul 3

Locul 3 este rezervat unui Ferrari F40 în valoare de 500.000 de dolari. Rezultatul accidentului – daună totala. Se pare că şoferul circula cu viteză excesivă, adică depăşind cu vreo 100 de km/h restricţia de viteză de 60 km/h.

Locul 2

Power Lines Fall on Crashed Vehicle, Driver Trapped: MyFoxPHOENIX.com

Pe locul 2 regăsim unul din cele mai ciudate accidente din 2011. Explicaţia dată de eroul nostru este pe măsură. Urmăriţi materialul video ca să aflaţi de ce a ajuns maşina lui cu roţile în sus.

Locul 1

Locul 1 este ocupat de accidentul în care şi-a pierdut viaţă Ryan Dunn. Se afla la bordul unui Porsche pe autostrada 322 din Pennsylvania, când la un moment dat a ieşit de pe carosabil, a sărit peste o linie de cale ferată, a retezat un copac, după care maşina a fost cuprinsă de flăcări.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide