Top 10 cele mai fiabile SUV-uri la mâna a doua

Autor: Marius Vișan 04 aug. 2021 Știri auto

Deși există cu siguranță unele avantaje la cumpărarea unei mașini noi, există multe avantaje și la cumpărarea unui vehicul la mâna a doua.

Mașinile moderne sunt mai fiabile ca niciodată. Durata de viață a acestora a crescut iar multe modele pot depăși cu mult limita de 200.000 de kilometri.

În primul an de funcționare, o mașină nouă își poate pierde până la 30% din valoarea inițială. O mașină uzată se va deprecia și ea cu timpul, dar nu atât de repete precum una noua.

Avantajele achiziționării unei mașini la mâna a doua pot fi multiple

Achiziționarea unei mașini second hand vă oferă o varietate mai largă de a alege datorită prețului mai mic. Piața de mașini la mâna a doua din Germania este incredibil de ofertantă, iar mulți clienți români știu asta deja. Există o mulțime de locuri de încredere de unde puteți cumpăra. Există inclusiv departamente ale unor bănci care se ocupă cu revânzarea mașinilor a căror clienți au renunțat la leasing, de exemplu.

Una dintre preocupările predominante cu privire la cumpărarea unui autoturism second hand este necunoașterea istoricului mașinii. Dar asta este o îngrijorare pe care o aveau clienții în trecut, asta pentru că în prezent există site-uri specializare care oferă detalii despre mașinile care sunt revândute.

VIN-ul (numărul de identificare al vehiculului) unei mașini oferă un raport detaliat despre istoricul vehiculului, cum ar fi kilometrajul sau dacă mașina a fost implicată între-ul accident raportat către o companie de asigurări.

Britanicii de la site-ul carbuyer.co.uk au făcut un top cu cele mai bune mașini din categoria SUV care pot fi cumpărate în 2021. Iată care sunt acestea:

Top 10 SUV-uri la mâna a doua care merită cumpărate în 2021

Intră în GALERIA FOTO

10. Skoda Karoq

9. Mazda CX-3 SUV (2015-2020)

8. Renault Kadjar

7. Ford Kuga

6. Peugeot 2008 (2013-2019)

5. Toyota RAV4 (2013-2019)

4. Volvo XC60

3. BMW X1

2. Suzuki Vitara

1. Kia Sportage

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide