Top 10 maşini SH cu un consum redus de combustibil. De la hatchback-uri mici, la SUV-uri de lux. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Maşinile eficiente din punct de vedere al consumului de carburanţi au fost întotdeauna o atracţie pentru o mare parte dintre şoferi. Chiar dacă aceste maşini sunt achiziţionate la mâna a doua, eficienţa consumului de combustibil este una dintre cele mai mari zone de interes atunci când vine vorba de cumpărarea unei maşini.

La urma urmei, nu numai că o maşină care consumă puţin face mai puţine daune mediului înconjurător, dar astfel puteţi economisi sume mari de bani cu facturile la carburanţi. 

În cazul în care nu vă puteţi cumpăra o maşină nouă există o mulţime de oferte de maşini folosite pe care le puteţi cumpăra la mai puţin de jumătate din preţurile lor ca maşini noi. Site-ul Autoexpress.co.uk ne-a pus la dispoziţie o listă de maşini care variază de la segmente mici precum ”trăsurica” Renault Twizy, până la o limuzină precum Porsche Panamera cu motor hibrid, toate excelente din punct de vedere al consumului.

Lista conţine maşinile electrice, maşini diesel, maşini de benzină sau hybride. De asemenea, aceasta a fost organizată pe categorii de preţuri, pentru a vă ajuta să vă orientaţi mai uşor în funcţie de bugetul disponibil. Veţi găsi aici de la hatchback-uri mici, la SUV de lux de mari dimensiuni, dar ce au ale în comun este consumul redus de combustibil.

Am încercat să adaptăm preţurile pentru piaţa din România, după ce am căutat câteva oferte pe site-urile de la noi din ţară care vând maşini. 

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide