Top 12 cele mai fiabile SUV-uri rulate. Boom-ul SUV-urilor continuă

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2021 Știri auto

Acestea sunt cele mai fiabile SUV-uri rulate care merită luate în considerare în 2021.

Site-ul german Autobild.de a făcut un top cu cele mai fiabile SUV-uri din mai multe grupe de vârstă. Lista are la bază raportul TUV 2021. TUV (Technischer Uberwachungsverein) reprezintă o organizație germană care are ca principal obiectiv testarea standardelor de siguranța ale produselor.

În fiecare an, organizația evaluează rezultatele tuturor inspecțiilor tehnice și documentează starea tehnică a diferitelor mașini. Raportul oferă, de asemenea, informații despre punctele forte și punctele slabe ale fiecărui model în parte. Din raportul de anul trecut află că Audi Q5 este prezent în mai multe grupe de vârstă.

SUV-urile și-au creat o reputație foarte bună în ultimii ani, ele fiind printre cele mai apreciate mașini de pe piață.
Modelele urbane mici și compacte oferă avantaje precum un consum redus și o aerodinamică eficientă. Există, de asemenea, și avantajul de a avea o poziție mai ridicată printre celelalte mașini de pe șosea.

Din ce în ce mai mulți clienți trec de la mașinile clasice, joase, la SUV-uri sau crossovere. De cele mai multe ori, aceștia trebuie să se mulțumească cu tracțiunea față, dar există destule modele care pot fi cumpărate și cu tracțiune integrală.

Lista de mai jos conține 12 suv-uri și este structurată pe topuri a câte trei modele pe grupe de vârste diferite.

Top 3 cele mai fiabile SUV-uri rulate, mai vechi de 2-3 ani

Mercedes-Benz GLC

Mazda CX-3

Audi Q5

Top 3 modele mai vechi de 4-5 ani

Opel Mokka

 

Audi Q5

 

Mitsubishi ASX

Top 3 mașini mai vechi de 6-7 ani

Audi Q5

Mazda CX-5

Mini Countryman

Top 3 autoturisme mai vechi de 8-9 ani

BMW X1

Audi Q5

Honda CR-V

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide