Top 3 cele mai ieftine SUV-uri vândute de Hyundai în România

Autor: Mihai Morcovescu 16 nov. 2021 Știri auto

În contextul drumurilor proaste din țara noastră, pline de gropi, mulți români își îndreaptă atenția către SUV-uri, iar cele mai ieftine sunt cele vândute de Hyundai.

Aceste modele extrem de apreciate au în general prețuri care au darul să te descurajeze, însă importatorul oficial al mărcii coreene în România vine în ajutorul clienților săi și le oferă posibilitatea să-și achiziționeze un SUV la prețuri mai mici comparativ cu rivalii din segment.

Oferta Hyundai include SUV-urile de clasă mică Bayon și Kona, cel de dimensiuni compacte Tucson și vârful de gamă Santa Fe.

Pentru toți cei care doresc unul dintre aceste autovehicule vă venim în ajutor cu trei variante de SUV pe care Hyundai le comercializează pe piața autohtonă.

Hyundai Bayon – de la 17.264 de euro cu TVA

Noul Hyundai Bayon (1)

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

SUV-ul de oraș Bayon a debutat în acest an ca rival pentru Ford Puma și Nissan Juke. Clienții au la dispoziție două motorizări, una de 1,2 litri și cealaltă de 1.0 litru turbo.

Gândit ca o versiune mai înaltă și mai robustă a lui Hyundai i20, Bayon are un preț de pornire de 17.264 de euro cu TVA, valabil pentru benzinarul 1.2 litri 84 CP în nivelul de echipare Comfort.

Cel mai scump Bayon disponibil în România este cel în versiunea cu sistem de propulsie mild-hybrid 1.0 litri 100 CP Led Line cu transmisie automată cu șapte rapoarte și costă  22.979 de euro cu TVA.

Hyundai Kona – de la 20.242 euro cu TVA

Fratele mai mare al lui Bayon a primit anul trecut un facelift, care a presupus o serie de modificări de design exterior, în timp ce la interior modelul a primit display-uri de dimensiuni mai mari. De asemenea, Kona beneficiază acum și de motorizări „mild-hybrid” și de o versiune performantă N-Line.

Prețul de pornire este de 20.242 de euro cu TVA inclus și este pentru modelul Kona Comfort cu motor de 1.o litru T-GDi și 120 CP. Vârful de gamă este, evident, Kona N-Line Highway 1.0 litri T-GDi de 120 CP, cu tracțiune pe puntea față, care înglobează un sistem de propulsie „mild-hybrid” la 48V.

Hyundai Tucson – de la 25.418 euro cu TVA

Noua generație a SUV-ului compact Tucson dispune de un design modern, un interior minimalist, tehnologii noi și o versiune plug-in hybrid de 230 CP.

Prețul de plecare este de 25.418 euro cu TVA inclus și este valabil pentru versiunea de motorizare de 1,6 litri și 150 CP în echiparea Comfort+, care oferă transmisie manuală cu șase trepte și tracțiune pe puntea față.

Vârful gamei Tucson este reprezentat de varianta plug-in hybrid de 1,6 litri și 165 CP cu nivel de echipare Luxury și tracțiune integrală. Acesta costă 47.314 euro cu TVA.

Sursa: Hyundai România

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide