Top 5 accesorii disponibile oficial pentru Dacia Logan

Autor: Bogdan Bârliga 08 mart. 2023 Știri auto

Dacia Logan este cel mai bine vândut model din gama producătorului de la Mioveni în România și din acest motiv lista de accesorii se mărește constant. O parte dintre aceste echipamente sunt disponibile atunci când se configurează mașina, dar unele accesorii pot fi comandate separat.

Dacă vrei să-ți cumperi acum o Dacia Logan ai la dispoziție o serie de accesorii disponibile oficial în rețeaua națională de dealeri. Poți să alegi elemente de personalizare pentru caroserie sau echipamente electronice și multimedia pentru interior. Aceste accesorii pot fi alese dintr-un catalog dedicat modelului Dacia Logan și unele vin montate chiar din fabrică pe mașină. În configuratorul de pe site-ul Dacia poți să alegi câteva accesorii pe care le găsești parcurgând etapele necesare de alegere a echipamentelor, iar în acest caz sunt disponibile și prețurile. În cazul altor accesorii trebuie să studiezi catalogul pentru Logan și costurile sunt disponibile doar la dealer.

Spre exemplu am ales un model Dacia Logan cu echiparea Expression și motorizarea de bază TCe 90 asociată cu o cutie manuală cu cinci trepte ca să aflăm ce accesorii putem să comandăm direct din configuratorul oficial. Această versiune are un preț de bază ce începe de la 13.950 de euro și în configuratorul Dacia putem să alegem în primul rând o vopsea metalizată pentru 460 de euro sau jante din aliaj cu dimensiunea de 16 inchi pentru 250 de euro. Modelul poate fi dotat cu scaune față încălzite (150 euro), aer condiționat automat (200 euro) sau pachet Media Nav dacă se plătesc în plus 300 de euro. În lista de accesorii disponibile chiar din configurator putem să alegem antenă tip înotătoare de rechin pentru 56 de euro, protecție pentru praguri uși față cu un cost de 37 euro sau un portbagaj de pavilion rigid de 400 de litri oferit la 267 de euro.

Cele mai interesante accesorii pentru Dacia Logan

Am parcurs catalogul disponibil pe site-ul Dacia și am ales câteva accesorii interesante pentru personalizarea modelului Logan. În primul rând am remarcat pachetul pentru exterior unde putem să alegem autocolante de personalizare, spoiler pentru portbagaj și antena de tip „coadă de rechin”. În catalog nu apar prețurile pentru fiecare echipament în parte, dar știm de la configurarea de mai sus pentru Dacia Logan că putem să comandăm antena pentru 56 de euro. Tot pentru caroserie putem să alegem protecții pentru partea de jos a portierelor, deflectoare de aer față (42 euro) sau folii colorate spate.

Trecem la interior și aici pe lângă clasica ofertă pentru cotiera amplasată între scaunele față mai găsim o măsuță auto detașabilă pe sistemul multifuncțional (105 euro) și chiar un coș de picnic. Acestea pot fi completate cu un organizator detașabil pentru portbagaj și acest accesoriu chiar este interesant pentru că putem să-l folosim inclusiv pentru transportul unor sticle. Rămânem tot la interior și găsim în catalogul pentru Dacia Logan un player DVD cu două ecrane independente amplasate pe spatele scaunelor din față pentru ca pasagerii din spate să poată urmări un film pe parcursul călătorii. Tot aici mai avem un încărcător wireless prin inducție pentru smartphone pe consola centrală, iar acest echipament poate fi comandat direct cu montare din fabrică pentru 92 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide