Top 5 cele mai frumoase culori de mașini

Autor: Elena Luchian 12 dec. 2019 Știri auto

Să fie roșie ca să atragă atenția? Să fie neagră, că așa pare mai elegentă? Sau poate gri, că nu se vede praful? E mai ușor să alegi dotările pe care le vrei la mașina ta decât să alegi culoarea. Îți dăm o mână de ajutor. Am făcut topul celor mai frumoase culori de mașini.

Vezi toate culorile în GALERIA FOTO

Volkswagen – Lime Yellow Metal

Este culoarea de  prezentare a noului Volkswagen Golf. Pare fluorescentă, iar nemții anticipează că va fi foarte populară printre viitorii posesori de Golf.

Golf Mk8 în Lime Yellow Metal este, cu siguranță, o mașină rezervată celor îndrăzneți, care nu vor să treacă neobservați prin trafic.

Dacia  – Orange Atacama

Prezența nuanței Orange Atacama în top este… chemarea patriotismului. Portocaliu Atacama a apărut la Renault Captur în primăvara anului 2017, odată că versiunea facelift, atunci când Renault a lansat și Ocean Blue.

Nuanța și-a făcut apariția și la noul Duster. Noua generație a fost dezvăluită în toamna aceluiași an. Cel care vrea un Duster Orange Atacama trebuie să plătească 310 de euro.

Ford Mustang – Dark Highland Green

Este culoarea care revenit în gamă odată cu noul Ford Mustang și care îi este rezervată versiunii ultra-speciale Bullit, o denumire familiară fanilor modelului.

Îmbrăcat în verde închis, noul Mustang amintește de Fastback-ul GT 390, cu motor V8, care a apărut în “Bullit”, în 1968, și care este cunoscut, chiar și în zilele noastre, ca fiind protagonistul uneia dintre cele mai tari scene de urmărire marca Hollywood.

BMW – Snapper Rocks

Arată mereu altfel. Depinde de unghiul din care privești, de cum cade lumina, de formele mașinii. Snapper Rocks Blue este o combinație de verde și albastru, un turcoaz metalizat nemaiîntâlnit în industrie.

Culoarea și-a făcut debutul odată cu Seria 4 facelift. 922 de euro costă Snapper Rocks Blue. Dar ce este Snapper Rocks? Este un orășel din Queensland, Australia, un paradis pentru pasionații de surf.

Mazda – Red Soul Crystal

Nu orice roșu este spectaculos. Iar Mazda avea de gând să-l facă pe cel mai cel. Pentru asta, constructorul nipon a reinventat modul în care mașinile erau vopsite. Noua procedură se numește “takuminuri” și înseamnă “colorare artizanală”.

Soul Red Crystal a venit pe lume în 2016, pentru a produce – spun japonezii – umbre nemaivăzute până atunci pe formele mașinilor desenate conform filosofiei de design KODO. 790 de euro costă nuanța spectaculoasă în gama Mazda CX-5, dar la roadster-ul MX-5 este cu 130 de euro mai ieftină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide