Top 5 cele mai „nebune” culori folosite vreodată pe maşini – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 26 iul. 2016 Știri auto

 


Când vine vorba de alegerea culorii pe care ar vrea să o aibă maşina personală, părerile şoferilor sunt diferite. Unii preferă culorile închise, alţii culorile deschise, alţii lucioase sau mate. Pe lângă aceştia mai există unii care nu acordă o importanţă prea mare acestui aspect, dar nu la ei ne vom referi în aceste rânduri. Acum vorbim de culori unice. Aşa că am făcut, cu ajutorul site-ului Carbuzz.com, un top cinci cu cele mai vibrante culori în care pot fi vopsite maşinile.

Odată cu boom-ul de canale YouTube care prezintă maşini, proprietarii de supercar-uri caută modalităţi care să-i ajute să-şi mărească poziţia lor pe internet, şi nimic nu atrage mai mult atenţia ca o maşină colantată. OK, din punct de vedere tehnic, nu putem spune că este vorba de vopsea, dar efectul este acelaşi. Argintiul şi auriul atrag întotdeauna privirile. 

Nuanţete Phoenix Yellow şi Austin Yellow au fost puse împreună pentru că sunt foarte asemănătoare. Acestea pot fi găsite cu indicativele E46 M3 sau F82 M4.



Culoarea acestui Molten Pearl de la Lexus poate fi pusă pe prima poziţie în lista celor mai reci culori în care poate veni o maşină din zilele noastre. 

Pasionatii de maşini ştiu despre Crazy Purple Plum că este o culoare legendară, aceasta împodobea produse Mopar în anii 1970. 

Un Porsche vopsit în culoarea Acid Green este una dintre cele mai ţipătoare maşini existente pe piaţă. Culorile neon sunt foarte populare în 2016. Putem vedea că oamenii poartă aceste culori fie la adidaşi, tricouri sau alte obiecte de îmbrăcăminte


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide