TOP 5 mașini de la Volvo pe care le poți cumpăra cu 7.000 de euro

Autor: Daniel Samoilă 18 dec. 2021 Știri auto

Constructorul suedez Volvo este recunoscut pentru modelele sale de dimensiuni medii sau mari. Vândute de noi, modelele Volvo nu sunt cele mai accesibile mașini de pe piață, dar ele câștigă multe puncte la capitolul siguranță.

În acest articol îți prezentăm cinci modele de la Volvo pe care le poți cumpăra, la mâna a doua, cu doar 7.000 de pe site-ul mobile.de.

Volvo produce mașini extrem de sigure în caz de impact și numai bune de condus pe mai multe tipuri de drum. Unul dintre aceste modele este Volvo XC90. În topul pe care ți l-am pregătit mai regăsim și exemplare aparținând modelelor V50, V60 și V70.

Top cinci modele de la Volvo, la mâna a doua, pe care le poți cumpăra cu 7.000 de euro

1. Volvo XC90 – 6.500 de euro

Modelul XC90 de la Volvo este un SUV ideal pentru călătoriile pe drumuri de munte și este sigur în caz de impact. Acest model SH, găsit pe site-ul mobile.de a fost fabricat în 2005, are motorul diesel iar rulajul este de 286.000 de kilometri. Mașina poate dezvolta până la 185 de cai putere.

Câteva caracteristici: ABS, Bluetooth, aer condiționat manual, scaune încălzite electric, regulator de viteză, Aibag-uri, tuner/radio, sistem de navigare și jante de aliaj.

2. Volvo XC90  – 6.900 de euro

De asemenea, acest XC90 în echiparea D5 Momentum, este o mașină perfectă pentru drumurile off-road. Modelul la mâna a doua, găsit pe mobile.de a fost fabricat în 2007 și dispune de un motor diesel cuplat la o cutie de viteze cu transmisie automată.

Acest model vine echipat cu ABS, Airbag-uri față și lateral, CD Player, regulator de viteză, senzor de ploaie automat, sistem de control al tracțiunii, tracțiune 4×4, volan multifuncțional, aer condiționat automat, faruri de ceață, geamuri electrice, scaune încălzite electric și servodirecție.

3. Volvo V50 – 5.750 de euro

Din categoria „estate car” avem un Volvo V50 Business Edition, care a fost fabricat în 2012. Mașina dispune de un motor de 1,6 litri diesel cuplat la o cutie de viteze cu transmisie manuală. Kilometrajul este de 247.000 de kilometri. Modelul V50 poate dezvolta până la 110 cai putere.

Caracteristici: ABS, Airbag-uri, Aer condiționat manual, Bluetooth, regulator de viteză, scaune încălzite electric, sistem de navigare, radio.

4. Volvo V60 – 6.290 de euro

Tot un break este și modelul V60. Exemplarul din anunț a fost fabricat în anul 2011, are motor diesel ce este cuplat la o cutie de viteze manuală. Rulajul acestuia indică 294.000 de kilometri.

Câteva dintre caracteristici: ABS, Aibag-uri, CD Player, închidere centralizată, oglindă laterală electrică, reglare electrică a scaunelor, scaune încălzite electric, senzor de ploaie automat, sistem de pornire/oprire automată, radio, volan multifuncțional, bluetooth, computer de bord, geamuri electrice.

5. Volvo V70 – 5.990 de euro

Închidem topul nostru tot cu un estate car – Volvo V70. Mașina, fabricată în 2009, vine cu un motor diesel cuplat la o cutie de viteze cu transmisie automată. Mașina are 276.000 de kilometri și poate dezvolta până la 175 de cai putere.

V70 Kombi vine echipat cu ABS, Airbag-uri, computer de bord, faruri de ceață, închidere centralizată, oglindă laterală electrică, scaune încălzite electric, servodirecție, aer condiționat automat, dispozitiv antidemaraj electric, senzori de lumini și sistem de control al tracțiunii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de



Comentarii
Inchide