Top 5 mașini sport la mâna a doua pe care merită să le cumperi în 2022

Autor: Adrian Somai 10 sept. 2022 Știri auto

Te gândești de ceva timp la o mașină sport la volanul căreia să simți acea libertate și senzație de tinerețe pe care și-o dorește orice pasionat auto atunci când pleacă la drum? Nu trebuie să te descurajezi dacă nu ai foarte mulți bani la dispoziție, există pe piață și câteva opțiuni extrem de interesante la mâna a doua. În plus, sunt niste mașini fiabile și care nici nu consumă atât de mult, așa că de ce nu?!

Uite cinci mașini sport la mâna a doua care nici nu te vor lăsa fără bani în conturi și nici nu te vor dezamăgi!

Volkswagen Up GTI

Nu putem să vorbim despre un top al mașinilor sportive fără să pomenim modelul Up GTI al celor de la Volkswagen, model care a fost comparat chiar la lansare cu Mk1 Golf GTI. Nu este cea mai ieftină opțiune pe care o ai la îndemăna, însă gândește-te că ai în față o mașină care arată foarte bine la nivel estetic și care promite multe și la capitolul tehnic.

BMW i3

Te-ai gândit să faci și tu trecerea către mașinile electrice? Ei bine, BMW i3 s-ar putea dovedi cea mai bună variantă pe care o ai la dispoziție în momentul de față. Arată foarte bine, este capabilă să atingă suta în puțin peste 7 secunde și nu stă deloc rău atunci când vine vorba despre fiabilitate.

Audi S1

Versiunea sport a unui nume care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, A1, a fost întâmpinat cu multe reacții pozitive încă de la prima prezentare. Arată foarte bine și este echipat sub capotă cu un propulsor de 2.0 litri capabil să asigure un sprint de la 0 la 100 km/h în numai 5.8 secunde. Ce iți poți dori mai mult de la o mașină sport de mici dimensiuni?!

Renault Twingo RS

Dacă vrei o mașină sport care nu consumă prea mult și nu ai prea mulți bani de investit, Twingo RS al francezilor de la Renault este o opțiune excelentă. Nu este cel mai arătos model de pe piață și nici nu promite cele mai cele performanțe tehnice, însă la volanul unui Twingo RS iți faci treaba fară doar și poate!

Mazda MX-5

Încheiem cu Mazda MX-5, un nume care cel mai probabil nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Cu o istorie de 25 de ani în spate, MX-5 și-a câștigat instant popularitatea prin prisma senzațiilor pe care le oferă la condus, devenind în timp unul dintre cele mai incitante roadstere de pe piață. Și asta pe bună dreptate, e o adevărată placere să conduci o astfel de mașină!

Sursa: Autocar 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide