Top 5 SUV-uri care costă sub 5000 de euro pe Mobile.de. Modele ieftine, bine dotate, ce pot fi aduse din Germania

Autor: Ionuț Vîlciu 18 oct. 2022 Știri auto

SUV-urile sunt cele mai populare mașini ale momentului. Fie că vorbim despre modele mici sau mari, termice sau electrice, toată lumea pare că își dorește un astfel de model.

Este clar faptul că SUV-urile au acaparat piața auto. Lumea pare că nu se mai satură de ele, iar producătorii livrează. În definitiv, vin cu destule avantaje. Sunt spațioase, au o gardă la sol ceva mai mare, au o poziție la volan mai înaltă. Sunt aspecte după care cumpărătorii se uită. Cu toate acestea, aspectele de genul costă. Noi ne vom concentra pe niște variante mai accesibile, pe care le puteți găsi la mâna a doua pe Mobile.de cu prețuri de maximum 5000 de euro.

Volkswagen Touareg

Prima mașină de pe lista noastră este un Volkswagen Touareg din anul 2006. Binecunoscutul SUV german are sub capotă un motor de 3,0 diesel, care produce 224 de cai putere. Cutia de viteze este una în 6 trepte, iar tracțiunea este, bineînțeles, integrală.

Exteriorul încă se prezintă bine și interiorul la fel, chiar dacă mașina a parcurs 252.000 de kilometri. Mașina nu are suspensie pneumatică, ceea ce este un plus pentru fiabilitate.

Prețul cerut este de 3990 de euro.

suv

Volvo XC90

Primul SUV al producătorului suedez este o alegere sigură, la propriu. Este una dintre cele mai sigure mașini pe care banii le pot cumpăra.

Acest exemplar din 2005 are un motor de 2,4 litri pe motorină, care produce 163 de cai putere. Motorul este legat la o cutie automată, iar tracțiunea integrală nu lipsește. Există unele zgârieturi, dar nimic anormal la o mașină din anul 2005. Și interiorul este prezentabil, având o uzură normală pentru cei 299.000 de kilometri parcurși.

Acest Volvo XC90 costă 4890 de euro.

suv

 

 

BMW X5

Poate unul dintre cele mai apreciate SUV-uri, BMW X5 a vrut să îmbine practicabilitatea unui SUV cu dinamica unui sedan. În continuare, SUV-ul bavarez se bucură de succes, dat fiind faptul că se află la a patra generație.

Cel găsit de noi este un exemplar din prima generație, din anul 2004. Este o mașină care încă arată bine, iar interiorul pare că a fost bine conservat în ciuda celor 364.000 de kilometri.

Sub capotă se află un motor de 3,0 litri pe motorină, care produce 218 cai. La fel ca la celelalte, acest X5 are transmisie automată și tracțiune integrală.

Prețul cerut pentru acest exemplar este de 4900 de euro.

Land Rover Range Rover Sport

Prima generație a lui Range Rover Sport a avut un impact destul mare asupra pieței. Dacă nu voiai un Range Rover atât de mare, îți luai un Sport. Este în continuare o mașină luxoasă și mare, care oferă mult spațiu.

Acest exemplar fabricat în 2005 are sub capotă un motor de 2,7 litri pe motorină, care dezvoltă 190 de cai putere. Nu e chiar definiția unei mașini sport, dar nici nu își dorește să fie.

Prețul cu care se vinde această mașină este de fix 5000 de euro. Mașina are 328.000 de kilometri.

Mercedes-Benz ML55 AMG

Acesta este un SUV mai special, așă că l-am păstrat pentru final. Dacă vreți ceva mai „cu mușchi”, dar vreți și să beneficiați de ceea înseamnă un SUV, ML55 AMG poate fi răspunsul.

Sub capotă este un motor V8 pe benzină, aspirat natural, care produce 347 de cai putere și 510 Nm cuplu. Mașina sprintează de la 0 la 100 km/h în 6,9 secunde, un timp respectabil pentru un SUV din anul 2000.

Chiar dacă are la bord 255.000 de kilometri, acest ML încă arată bine, atât la exterior, cât și la interior.

Prețul cerut este de 4200 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide