TOP 6: Ce SUV-uri îți poți cumpăra cu doar 5.000 de euro pe mobile.de

Autor: Daniel Samoilă 04 nov. 2021 Știri auto

Ești în căutarea unei mașini potrivite pentru o plimbare cu familia? Ai un buget limitat și nu știi ce să alegi? Noi îți prezentăm cinci SUV-uri la mâna a doua, pe care le poți cumpăra având 5.000 de euro la dispoziție.

De ce să alegi un SUV? Mașina are un design atractiv și este spațioasă, un lucru care contează în momentul în care alegi să faci o călătorie alături de familie. SUV-urile sunt, de asemenea, modele mai ușor de condus. Un alt avantaj la mașinile SUV este acela că vizibilitatea este una foarte bună, fiindcă mașina este una înaltă. Acest lucru vă poate ajuta în contextul în care aveți de parcurs un traseu mai lung și care vă solicită la maxim.

Totodată, mașinile SUV, fiind mari, oferă și o protecție sporită în cazul unui incident în trafic. Modelele SUV sunt printre cele mai recomandate în caz de impact.

Intră în Galeria FOTO

Ce avantaje și dezavantaje au mașinile SUV

Ca orice tip de mașină, SUV-urile au și dezavantaje. În primul rând, este vorba de prețul destul de ridicat. Doar că la mâna a doua putem vorbi de mașini întreținute, în unele cazuri, la un rulaj de peste 150.000 de KM și care merită achiziționate la un preț destul de bun.

Dezavantajul unui SUV este dimensiunea. Fiind o mașină mare, mașina de tip SUV pierde din aerodinamică. De asemenea, SUV-urile consumă mult combustibil.

Însă cu o căutare mai amănunțită, putem găsi și mașini de tip SUV care să respectele normale în vigoare și să aibă nivelul de poluare EURO 5, apropiat de cel al mașinilor noi.

Cele mai bune SUV-uri la mâna a doua care pot fi cumpărate cu 5.000 de euro

Design plăcut, interior spațios, un portbagaj încăpător pentru bagaje. Câteva din argumentele, pe scurt, pentru a cumpăra un SUV. Mai mult decât atât, un SUV te ajută, de asemenea, să rulezi fără probleme și pe drumurile neasfaltate.

Iată cinci mașini pe care ți le recomandăm de pe site-ul mobile.de:

1. Volvo XC90 – Preț 3.999 de euro

2. Hyundai Tucson – Preț 4.000 de euro

3. Kia Sportage – 4.450 de euro

4. BMW X3 – 4.999 de euro

5. Dacia Duster – 4.900 de euro

6. Volkswagen Touareg – 4.500 de euro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de



Comentarii
Inchide