Top 7: Cele mai bune mașini break din 2021

Autor: Daniel Samoilă 21 nov. 2021 Știri auto

Mașinile break sunt printre cele mai căutate din Europa, deși piața a fost acaparată de SUV-uri în ultima perioadă. Aceste modele oferă practicalitate, spaţiu şi costuri scăzute în ceea ce privește funcționarea.

O mașină break este numai bună pentru familie, pentru că este spațioasă. De asemenea, mașina arată foarte bine, are un design plăcut și un nivel excelent de confort.

Mașinile break sunt și printre cele mai sigure în caz de impact, fiind extrem de stabile pe șosea. În continuare vă prezentăm un top al celor mai bune mașini break din 2021. Deși topul a fost întocmit de britanici de la autocar.co.uk, aceste modele se găsesc în mai multe țări din Europa, inclusiv în România.

Top șapte cele mai bune mașini break din 2021

1. BMW Seria 5 Touring

Topul începe cu un model de la BMW – Seria 5 Touring. Mașina are un design care oferă atât performanțe sportive, cât și versatilitate. Acest BMW are și un spațiu ofertant pentru pasageri și bagaje, fiind benefică pentru o călătorie mai lungă.

Britanicii au inclus-o în top și pentru că suspensia pneumatică este montată standard pe puntea spate și, combinată cu amortizoarele adaptive opționale, asigură o calitate sporită în momentul în care o conduci.

2. Skoda Superb Estate

Noua Skoda Superb break este mult mai versatilă și spațioasă. Acum există și o versiune plug-in hibridă, Superb iV Estate, care este recomandată de britanici.

3. Ford Focus Estate

Modelul Ford Focus Estate este mai puțin costisitor decât modelele BMW, Audi sau Skoda și este bun pentru călătoriile cu familie pe distanțe lungi. Britanicii de la Autocar recomandă și versiunea ST, disponibilă atât pe motorină, cât și pe benzină și care ajunge la 279 de cai putere.

4. Mercedes E-Class Estate

Nu putea lipsi din top modelul E-Class de la Mercedes, unul care oferă spațiu pentru cinci persoane, dar și pentru multe bagaje. Este o mașină care oferă confort în timpul călătoriei și dispune de un sistem de infotainment ofertant pentru pasageri, în cazul în care se plictisesc la un drum mai lung de parcurs.

5. Volkswagen Arteon Shooting Brake

De la Volkswagen este recomandat modelul „shooting brake”, model care a primit mai multe dotări premium cu ocazia ultimului facelift. Arteon este o mașină încăpătoare și este disponibilă cu motor în patru cilindri atât pe benzină, cât și pe motorină, ce dezvoltă o putere între 148 și 197 de cai putere.

6. Audi A6 Avant

Audi vine cu un model de înaltă calitate – A6 Avant. Rafinamentul mecanic, tehnologic și calitatea interiorului definesc cel mai bine modelul constructorului german. Britanicii recomandă modelul Audi V6 diesel.

7. Volvo V90

De-a lungul timpului Volvo a construit multe mașini spațioase. La fel se întâmplă și cu modelul V90, mult mai calitativ față de modelele anterioare. Siguranța primează pentru V90, care este extrem de robust și oferă un lux sporit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide