TOP cele mai bune maşini cu transmisie automată disponibile în 2018

Autor: Marius Vișan 23 ian. 2018 Știri auto

Transmisiile automate sunt mai populare astăzi ca oricând, şi există o listă lungă de motive pentru care cumpărători aleag aceasta variantă în schimbul celor manuale. Confortul şi economia de combustibil ar fi doar două dintre ele. Dacă vorbim de maşini de lux, în 2018, este de neimaginat un Mercedes S-Class, Audi A8, BMW Seria 7, Bentley sau Rolls-Royce cu transmise manuală.

Totuşi, dacă luxul nu este scopul dvs., confortul şi uşurinţa în manevrate pot fi în continuare nişte cerinţe importante. Orice şofer care îşi petrece timpul blocat în trafic ar fi recunoscător să-şi poată odihni piciorul stâng.

Cutia de viteze automată nu este rezervată neapărat maşinilor lente şi relaxante. Multe dintre cele mai respectate maşini sportive de astăzi utilizează un sistem sofisticat, care cuprinde dublu ambreiaj şi sisteme hidraulice cu acţiune rapidă, pentru a schimba automat viteza. 

Pentru cei interesaţi am făcut un top cu cele mai bune maşini cu transmisie automată disponibile în 2018

  1. Opel Astra (citeşte Test drive-ul ProMotor)
  2. MINI 
  3. Volkswagen Polo 
  4. Citroen C3 Aircross (citeşte Test drive-ul ProMotor)
  5. Renault ZOE (citeşte Test drive-ul ProMotor)
  6. Mazda2 
  7. SEAT Ateca
  8. Toyota Prius 
  9. Ford Fiesta (citeşte Test drive-ul ProMotor)
  10. Skoda Fabia 

Galerie foto pe pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide