Top Gear are un nou moderator: Chris Evans îi ia locul lui Jeremy Clarkson

Autor: Iulian Dnistran 17 iun. 2015 Știri auto

Britanicul Chris Evans, care e cunoscut mai ales pentru emisiunile sale de radio de la posturile BBC Radio 1 şi BBC Radio 2, este noul moderator al showului de televiziune Top Gear, scrie site-ul oficial al emisiunii.

Evans a semnat un contract pe trei ani pentru noul său post, iar filmările la sezonul următor al emisiunii (teoretic, numărul 23, dar s-ar putea ca numărătoarea să o ia de la zero) vor începe în câteva săptămâni.

Deocamdată nu se ştie cine vor fi colegii de platou ai noului moderator, însă vom afla în curând, cu siguranţă.

Chris Evans s-a născut în 1966 şi are o experienţă bogată în lumea entertainmentului, începându-şi cariera în radio în anul 1986, în vreme ce debutul ca prezentator de televiziune a avut loc în 1991. Totodată, britanicul a scris două autobiografii, intitulate „It’s not what you think” (2009) şi „Memoirs of a fruitcake” (2010).

Evans este, de asemenea, un mare pasionat de maşini şi deţine una dintre cele mai valoroase colecţii de modele Ferrari din Marea Britanie. În garajul său se numără, printre altele, un LaFerrari, un 250 GT Spyder California SWB (cumpărat cu 6,4 milioane de euro) şi un 250 GTO (foarte rar – cumpărat cu 12 milioane de lire sterline).

O parte din colecţia de Ferrari-uri a lui Evans, prezentată la Goodwood Festival of Speed 2014

Până la difuzarea primelor episoade din noul sezon moderat de Chris Evans, îţi reamintim că BBC va difuza, până la sfârşitul lui 2015, ultimul episod al sezonului 22, în care Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond apar pentru ultima dată împreună în showul numit Top Gear.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide