Top legi de circulaţie scrise fără cap. Americanii sunt primii

Top legi de circulaţie scrise fără cap. Americanii sunt primii

Autor: Alexandru Banu acum 3 ani Știri

Autorităţile din Ohio te vor amenda în cazul în care te vei da ocol pieţei centrale de mai mult de 100 de ori. Tot în acest stat vei fi penalizat dacă, atunci când ţi se face rău şi chemi un taxi, vei alege să călătoreşti deasupra maşinii.

În Oklahoma nu ai voie să citeşti reviste cu benzi desenate în timp ce conduci.

Nici să nu te gândeşti să te urci la volan duminica, într-o maşină neagră, mai ales dacă eşti în Denver, Colorado.

Dacă eşti în Kentucky, ai mare grijă la ce latră prietenul tău patruped. Poţi plăti amendă dacă un vehicul este atacat de câinele tău.

În Georgia este interzis să conduci în locurile de joacă pentru copii.

Oficialii din Missouri au decis să penalizeze pe oricine acţionează claxonul maşinii altuia.

O amendă va fi cu siguranţă a ta, în Connecticut, dacă te gândeşti să depăşeşti 100km/h cu bicicleta.

Cum să ajungi mai repede la gogoşi? În nici un caz cu maşina! Dacă parchezi în faţa unei gogoşerii din Maine, cu siguranţă vei fi penalizat!

Dacă te hotărâşi să circuli noaptea prin Pennsylvania, vei fi obligat să te opreşti din doi în doi kilometri şi să tragi o rachetă de semnalizare. Asta pentru a avertiza animalele care ţi-ar putea ieşi în faţă.

Foarte preocupate de bunăstarea animalelor, autorităţile din Pennsylvania au interzis oamenilor să tragă cu ochiul la cai în timp ce se află în maşină. Dacă totuşi vor să facă acest lucru, trebuie să îşi camufleze maşina astfel încât aceasta să se confunde cu peisajul.

O lege valabilă în New Orleans şi Memphis stabileşte că o femeie care se urcă la volan nu are voie să plece decât dacă în faţa maşinii se află un bărbat cu un steguleţ de avertizare.

Oile nu au voie să rămână singure în maşină, în Montana.

În New Jersy nu ai voie să te încrunţi la poliţist, iar în Minneapolis este ilegal să circuli pe Lake Street într-o maşină roşie.

 

Pagini: 1 2 3 4Comentarii
Inchide