Top 7 mașini cu 7 locuri: Confortabile, fiabile și economice

Autor: Marius Vișan 21 sept. 2021 Știri auto

Mașina cu 7 locuri este soluția ideală pentru orice familie.

Ea oferă spațiu suficient pentru toți membri, precum și pentru bagajele acestora. Un model cu șapte locuri are un ampatament mai lung și, prin urmare, oferă mult spațiu.

Oricine a făcut o călătorie lungă cu o mașină mică știe că aceasta poate fi inconfortabilă. În plus, o familie cu 3-4 persoane înseamnă o cantitate mare de bagaje. În această situație, este posibil să vreți să vă schimbați mașina.

Pentru a vă ajuta să vă decideți în privința mașinii potrivite nevoilor dumneavoastră, am alcătuit un top cu cele mai atractive modele cu șapte locuri.

Top 7 mașini cu 7 locuri

Intră în GALERIA FOTO

1.BMW Seria 2 Gran Tourer

BMW Seria 2 Gran Tourer este rezultatul încercării companiei bavareze de a intra pe piața monovolumelor. Vicepreședintele BMW Peter Henrich însuși recunoștea la momentul lansării că modelul făcea o treabă excelentă pentru compania sa și atrage o mulțime de clienți noi.

Totuși, el recunoaște că clasa de monovolume nu se potrivește cu caracterul BMW. Prin urmare, compania va încerca să încurajeze clienții să cumpere un SUV (care este mai scump). Ce fel de SUV ? Iată mai jos un exemplu…

2. SUV cu 7 locuri BMW X5

BMW X5 este un SUV care iese în evidență prin design și prin comportamentul său excelent pe șosea. În ciuda greutății și dimensiunilor sale, X5 se descurcă ca un sedan sport.

În afară de asta, este o mașină de familie care oferă un interior de o calitate excelentă și mult spațiu, un portbagaj mare și, desigur, două locuri suplimentare.

3. Citroen C4 Grand Picasso

Cea mai mare versiune a lui C4 Picasso, Grand Picasso, este una dintre cele mai populare monovolume compacte de pe piața mașinilor second-hand. Are un interior confortabil și luminos, suficient spațiu pentru obiecte mici și mari, scaune confortabile și un comportament foarte bun pe șosea.

Un mare plus: pe C4 Gran Picasso veți găsi o suporturi ISOFIX care vă permite să atașați până la 3 scaune pentru copii.

4. Ford S-Max

Ford S-Max este un model cu 7 locuri, cu o curbă distinctă a acoperișului, care îi conferă un caracter puțin sportiv.

Ceea ce poate fi plăcut la exterior poate provoca disconfort la interior. Datorită formei acoperișului, persoanele care ocupă scaunele din spate au spațiu limitat la cap, iar capacitatea portbagajului este, de asemenea, mai mică în comparație cu ale altor monovolume.

5. Dacia Lodgy

Rege când vine vorba de raportul dintre dimensiune și preț este modelul Dacia Lodgy. Căutați o mașină nouă cu șapte locuri la un buget rezonabil? Aceasta este Dacia Lodgy.

Dacă treceți cu vederea calitatea mediocră a materialelor și asamblărilor, precum și performanța ”lină” oferită de motoare, veți fi mulțumit cu această mașină.

6. Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe este o mașină de familie confortabilă, care vă permite să vă simțiți încrezători pe drumuri accidentate și noroioase.

În gama de motoare, cel mai puternic motor diesel, cel de 2.2 litri, este într-adevăr tentant. Merită să plătiți suplimentar dacă aveți nevoie de un cuplu mai mare. Santa Fe câștigă în mod regulat competiții europene pentru cel mai bun vehicul pentru remorcare.

7.Opel Zafira

Opel Zafira este un MPV foarte popular. Designul exterior atrăgător, gama largă de motoare și o mare popularitate printre clienți garantează disponibilitatea pieselor de schimb: acesta este Opel Zafira pe scurt.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide