TOP șase mașini cool pe care le poți cumpăra cu bani puțini

Autor: Daniel Samoilă 08 dec. 2021 Știri auto

Ai un buget limitat și vrei să-ți cumperi o mașină care să arate bine și să coste puține? Iată un top al unor mașini pe care merită să le achiziționezi și cu care te vei mândri prin trafic.

Topul a fost a realizat cei de la 99Vehicles și prezintă câteva modele accesibile găsite pe site-ul mobile.de.

Intră în Galeria FOTO

TOP 6 mașini cool pe care trebuie să le cumperi

1. Volkswagen Beetle

Acel model Beetle de la Volkswagen este de mici dimensiuni și oferă plăcerea de a conduce, mai ales în zonele aglomerate din orașele mari. Vehiculul este de tip sport și, cu siguranță, va atrage privirile în trafic.

Spre exemplu, pe mobile.de găsim un VW Beetle la prețul de 2.000 de euro. Motorul este de 1,9 litri și poate dezvolta 116 cai putere. Mașina dispune de o cutie de viteze manuală și este pe benzină. Rulajul este de peste 160.000 de kilometri.

Avantajul lui VW Beetle: nu este foarte scumpă la întreținere, lucru care contează pentru orice șofer!

2. MINI Cooper

MINI Cooper este o altă mașină cool. Pe mobile.de există modele mai noi, dar și mai vechi. Oricum ar fi el, MINI este potrivit pentru tineri și pentru plimbările prin oraș, mai ales în perioadele de primăvară / vară, când vremea este mai bună.

Un MINI din 2004 la prețul de 1.500 de euro ar trebui să fie accesibil pentru majoritatea tinerilor. Mașina dispune de cutie de viteze manuală, motor pe benzină și poate dezvolta 116 cai putere. Rulajul este de 176.500 de kilometri.

3. Mazda MX-5

O altă mașină cool și atractivă este Mazda MX-5. Este ieftină și decapotabilă. Oferă niște senzații tari la un buget redus. Acest model poate fi util în timpul verii pentru o plimbare alături de prieteni, fie în oraș, fie în afara lui.

Pe mobile.de găsim un model Mazda MX-5 la 2.900 de euro, având motorul de 1,6 litri, cutie de viteze manuală. MX-5-urile se găsesc, în special, pe benzină și dezvoltă 110 cai putere.

4. Suzuki Jimny

Alt model din topul realizat de 99Vehicles este Suzuki Jimny. Se recomandă modelul cabrio al constructorului japonez. Suzuki Jimny este o mașină 4×4 perfectă pentru drumurile montane și călătoriile în zonele montane.

Dacă Mazda MX-5 era perfectă pentru sezonul estival, Suzuki Jimny poate fi folosită în sezonul rece.

Pe mobile.de avem câteva opțiuni în ceea ce privește acest model. Un Suzuki Jimny din 2003 cu cutie de viteze manuală, pe benzină și care costă 2.990 de euro. Mașina dezvoltă doar 80 de cai putere, dar nu viteza e punctul ei forte, ci faptul că poți face călătorii la munte cu ea și chiar să participi la anumite competiții sportive de off-road.

5. MG MGF

Modelul MG MGF este destul de rară pe șoselele din România sau Europa. Este un model decapotabil, numai bun pentru plimbările în timpul sezonului estival.

Un MG pe mobile.de ar costa 2.950 de euro și vine cu motor de 1,8 litri pe benzină, cutie de viteze manuală. Mașina dezvoltă 120 de cai putere.

6. Toyota MR 2

Toyota MR 2 cabrio ar fi un alt vehicul vechi, dar care ți-ar aduce niște călătorii plăcute. Modelul este destul de rapid, dezvoltând 140 de cai putere. Această Toyota este, de asemenea, decapotabilă și costă în jur de 4.333 de euro.

Din topul prezentat, Toyota MR 2, MG MGF și Mazda MX-5 ar fi mașinile potrivite pentru tineri, pentru plimbările în timpul verii. Suzuki ar merge în cazul călătoriilor pe munte, iar MINI Cooper și VW Beetle pentru plimbările în oraș.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NetCarShow.com



Comentarii
Inchide