Topul celor mai frumoase maşini

Autor: Oraan Mărculescu 25 aug. 2008 Știri auto

Un top al celor mai frumoase maşini de pe piaţă a fost realizat de Jalopnik având în vedere liniile designului. Pentru a intra în top maşinie trebuiau sa aibă un design lipsit de ornamente nefolositoare, cât mai economic şi care să ocolească liniile agresive ale majorităţii maşinilor sport. Cele zece intrate în top sunt nişte domnişoare după care nu doar bărbaţii întorc capul pe stradă.

Audi R8 - atletică prin designul ei dar şi frumoasă.

10. Puterea poate fi şi sexy – Audi R8

La fel ca şi sportivele de performanţă Audi R8 poate fi şi atletică prin designul ei dar şi frumoasă. Deşi preia trăsături italiene de la Lamborghini nu are nici uşi "Lambo" (care se ridică), nici guri de aerisire care să-i dea un aspect agresiv. Audi R8 este una dintre puţinele maşini sport moderne care nu îşi arată puterea prin exteriorul său, fapt ce o face să devină unul din visele hoţilor de maşini. 

 

Fiat 500 - cea mai sexy italianca

9. Micuţa din "Nastro Azzuro" – Fiat 500

Fiat 500 este daca nu cea mai frumoasă maşină italiană, una dintre cele mai sexy modele produse în toate timpurile pe acest tărâm. Câştogătoare a trofeului "Maşina anului în Europa" în 2007, micuţa italiancă a frânt deja câteva inimi. Nici măcar nu este scumpă, cel puţin nu şi pentru Del Pierro.

 

Citroen C6 este cea mai funky din top 10

 

8. Cea mai funky concurentă – Citroen C6

Funky, sau ieşită în afara normelor într-un sens pozitiv sau atractiv, Citroen C6 este cu siguranţă maşina care reuşeşte să adune tot ce e mai frumos în materie de design auto francez. Nu degeaba, personalităţi precum Jacques Chirac au ales Citroen C6 drept maşina lor oficială.

 

Jaguar XK Coupe stabileşte standardele de eleganţă.

7. Focoasă şi îmblânzită – Jaguar XK Coupe 

Gama de coupe-uri a Jaguar a stabilit întotdeauna standardele de eleganţă la maşinile sport. Deja există o regulă nescrisă conform căreia coupe-urile Jaguar sunt din ce în ce mai frumoase, iar Jaguar XK nu face nici ea excepţie de la regulă. Desi este un "jaguar" ne putem referi ca la o "ea", una din concurentele la acest concurs de miss. Modelul XK adce aminte de un model mai vechi, originalul Jaguar Tipul E.

 Audi RS6 Avant - un exemplu de simplitate şi modestie germană

6. Avânt de frumuseţe, modestie germană – Audi RS6 Avant

Noul break Audi este cu siguranţă un exemplu de măiestrie germană în ceea ce priveşte un design cat mai lipsit de înflorituri, cât mai economic. Este considerată unul din cele mai frumoase modele din lume care nu excelează decât prin simplitate şi modestie. Desigur, modestia Audi RS6 Avant trebuie privită ca una pozitivă. Deci, gata cu maşinile care percepute într-un sens denaturat satisfac megalomania unor personaje. 

 

 

 

 

 

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide