Traficul este blocat pe A1 Deva-Nădlac, în urma unui accident. Trei persoane au fost rănite

Autor: ProMotor 21 dec. 2019 Știri auto
Traficul este blocat pe A1 Deva-Nădlac, în urma unui accident. Trei persoane au fost rănite

Traficul rutier este blocat pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 470, pe sensul către Deva, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi un camion.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la km. 470, traficul rutier este blocat, pe sensul către Deva, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi un camion. Trei persoane au fost rănite.

Pompierii timişeni spun că au fost anunţaţi de producerea unui accident pe autostrada A1, la km 470, sensul de mers Topolovăţul Mare-Lugoj.

La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, 6 pompieri şi 2 ambulanţe SAJ.

„În accident au fost implicate 3 autoturisme şi un autocamion şi 7 persoane. Din cele 7 persoane, o persoană de sex feminin a suferit contuzii uşoare şi a fost transportată la spital împreună cu cei doi copii aflaţi cu ea în maşină (2 ani şi 6 luni) şi încă 2 persoane de sex feminin cu contuzii uşoare au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile PSI necesare”, au anunţat reprezentanţii ISU Timiş.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide