Transalpina va fi deschisă începând de vineri, 16 iunie, anunță autoritățile – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 15 iun. 2023 Știri auto

Autoritățile anunță că Transalpina va fi redeschisă circulației în dimineața de vineri, 16 iunie. Care sunt intervalele orare în care putem circula?

DRDP Craiova anunță că, începând cu data de 16 iunie 2023, circulația pe Drumul Național 67C, Transalpina, va fi reluată. Vor putea circula doar automobilele cu o masă totală autorizată mai mică sau egală cu 3.500 de kilograme și doar în intervalul orar 08:00 – 18:00. De asemenea, viteza maximă cu care se poate circula pe Transalpina este de 30 km/h.

Astfel, începând cu dimineața zilei de 16 iunie 2023, ora 08:00, se deschide circulația rutieră pe DN 67C, Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului.

Transalpina va fi deschisă în acest weekend

„Astăzi am verificat, împreună cu membrii comisiei, starea de viabilitate a DN 67C, sectorul cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, în vederea deschiderii circulației rutiere. Am constatat că sunt îndeplinite condițiile de circulație în siguranță și am decis ca circulația rutieră să se deschidă începând cu data de 16.06.2023, ora 8⁰⁰, în următoarele condiții:

-accesul este permis între orele 8⁰⁰-18⁰⁰

-viteza maximă de deplasare fiind de 30 km/h

-se permite accesul autoturismelor cu MTMA 3,5 tone

Vreau să-i felicit pe colegii de la SDN Târgu-Jiu, în special pe cei de la districtul Rânca, pentru efortul depus în ultima perioadă, în condiții meteo nu tocmai prielnice, pentru redeschiderea acestui sector de drum montan”, a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, după finalizarea verificărilor.

Și Cristian Pistol a publicat un videoclip pe pagina sa de Facebook, clip în care arată condițiile curente de pe Transalpina. Ținând cont de natura drumului, trebuie să respectăm regulile de circulați și să adaptăm viteza la condițiile meteo, pentru a evita orice întâmplări nedorite.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: DEPD Craiova Facebook


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide