Pe Transfăgărășan, un urs a atacat o femeie care ieșise pe jumătate pe geam pentru a-l fotografia

Autor: Elena Luchian 29 aug. 2021 Știri auto

Șoferii și pasagerii lor se expun zilnic unor pericole majore pe Transfăgărășan. În acest weekend, un urs a atacat o femeie care ieșise pe jumătate pe geamul autoturismului pentru a-l fotografia.

GALERIE FOTO

Este doar unul dintre zecile de șoferi care opresc zilnic pentru a vedea mai bine urșii care au prins curajul de a se apropia de mașinile care trec pe Transfăgărășan. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că autoritățile le recomandă cu insistență turiștilor să nu se oprească și să nu se apropie de animalele sălbatice. Urșii au devenit, pe șoseaua aflată la mare altitudine, adevărate obiective turistice.

Cea mai recentă întâmplare de acest gen a avut loc în weekend. Imaginile cu femeia atacată de urs au devenit virale în mediul onlie. În filmare se poate observa cum o femeie și un bărbat, pasageri într-o Skoda Fabia de culoare albă, înmatriculată în București, ies pe jumătate pe geamul mașinii. Din mașina trasă pe dreapta, aceștia încearcă să obțină un cadru cât mai bun cu cei doi urși aflați chiar lângă vehicul.

Un urs dintre cei doi a atacat-o pe femeia care încerca să-i fotografieze pe Transfăgărășan

La un moment dat, unul dintre cele două animale se ridică pe labele din spate și lovește, cu cele din față, cadrul geamului mașinii. Nu se știe dacă femeia a fost atinsă de ursul furios. Aceasta se retrage rapid în mașină și închide geamul. La fel face bărbatul aflat pe locul din dreaptat față. Ursul rămâne, pentru câteva momente, sprijinit de portiera mașinii. Apoi renunță la atac, dar nu se îndepărtează dde mașină.

Incidentul a fost surprins de o persoană aflată într-una dintre mașinile din spate. Chiar și după atac, mașina de culoare albă rămâne pe loc.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide