Trecerea de pietoni inteligentă din Constanţa, distrusă de traficul intens – FOTO-VIDEO

Autor: Promotor 15 dec. 2019 Știri auto
Trecerea de pietoni inteligentă din Constanţa, distrusă de traficul intens – FOTO-VIDEO

La doar o lună de la inaugurare, o trecere de pietoni pilot din Constanţa a fost distrusă de traficul intens, iar ledurile luminoase au fost desprinse de pe asfalt.

Inaugurată la începutul lunii noiembrie, trecerea de pietoni de pe cel mai important bulevard al Constanţei, un loc cu trafic auto intens şi cu risc ridicat de accidente rutiere, a cedat sub presiunea pneurilor autoturismelor.

Aceasta a fost prima trecere de pietoni smart din oraş, una prevăzută cu leduri care se aprindeau în momentul în care pietonii se pregăteau să o traverseze.

Iniţiativa Primăriei Constanţa a încercat astfel să reducă numărul de accidente din zonele foarte intens circulate prin asigurarea unei vizibilităţi mai mari datorită luminilor de atenţionare. Însă implementarea proiectului pilot s-a dovedit a fi fără succes după ce câteva din ledurile lipite de asfalt s-au desprins.

Sâmbătă seară, traficul a fost blocat temporar pe una din benzile bulevardului Tomis pentru ca angajaţii primăriei să poată repara trecerea de pietoni smart.

VIDEO

https://www.facebook.com/watch/?v=729605724218009

Sursă: MEDIAFAX

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cotidianul, Mediafax



Comentarii
Inchide