Trei masini căutate în Cehia, depistate la controlul de frontieră în România – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 9 luni Știri
Trei masini căutate în Cehia, depistate la controlul de frontieră în România – VIDEO

Poliţiştii de frontieră de la vama Albiţa au depistat la controlul de frontieră trei autoturisme marca Skoda Superb, care nu aveau dreptul de a părăsi teritoriul U.E., fără acordul proprietarului de drept. 

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismelor în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare prin intermediul structurii de specialitate din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui. Astfel, au constatat că autoturismele respective figurează în proprietatea unei firme de închirieri auto din Cehia şi că acestea nu pot părăsi teritoriul U.E., fără acordul proprietarului de drept.

Cu privire la aspectele constatate, cei trei bărbaţi au declarat că au închiriat autoturismele în cauză de la o firmă de închirieri auto din Cehia şi intenţionau să ajungă în R. Moldova pentru o prezentare de produse şi pentru a încheia noi contracte de colaborare. Aceştia au mai adăugat că intenţionau să se întoarcă în Cehia şi că nu aveau cunoştinţă despre faptul că nu aveau voie să părăsească spaţiul comunitar fără acordul proprietarului.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cele trei cazuri pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismele, în valoare totală de 360.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Citeşte şi:

Ce maşină conduce Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planeta

O ”bijuterie” istorică din anii ’50 s-a prezentat la RAR pentru înmatriculare: „Cum au ieşit noxele?” – GALERIE FOTO

Prescriere amenzi 2019. După cât timp se prescriu amenzile de circulaţie

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

 

 Comentarii
Inchide