Trei tineri, amendați după ce s-au filmat în timp ce s-au urcat pe mașina Poliției

Autor: Daniel Samoilă 27 dec. 2021 Știri auto
Trei tineri, amendați după ce s-au filmat în timp ce s-au urcat pe mașina Poliției

Trei tineri din Prahova s-au ales cu o amendă după ce s-au filmat în timp ce s-au urcat pe mașina Poliției. Ulterior, aceștia au publicat imaginile pe internet.

Incidentul s-a petrecut chiar sâmbătă, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun. După ce au fost sancționați de oamenii legii, tinerii au decis să șteargă clipul de pe rețelele sociale.

Evenimentul s-a petrecut în localitatea Câmpina, din județul Prahova. Tinerii s-au urcat pe mașină sâmbătă seara, în jurul orei 19:15, în timp ce un echipaj de poliție era în misiune în zona Plaiul Câmpinei.

Autospeciala a fost parcată la marginea localității și oamenii legii au plecat pe jos spre locația unde aveau de îndeplinit misiunea, din cauza zonei greu accesibile.

Trei tineri din Câmpina, amendați pentru că s-au urcat pe mașina poliției

Potrivit prahovainfo.ro, tinerii s-au urcat pe portbagajul mașinii și s-au filmat, iar ulterior au postat clipul pe o rețea socială.

Oamenii legii au vizualizat clipul și i-au identificat pe cei trei adolescenți. Autospeciala de poliție nu a fost avariată.

Cei trei tineri au fost sancționați contravenţional în baza legii 61/1991, legată de ordinea și liniștea publică.

În urmă cu câteva săptămâni, doi tineri dintr-o localitate din județul Vrancea au dansat pe manele pe mașina Poliției. Aceștia s-au lăudat pe o rețea de socializare și au fost identificați de oamenii legii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide