Trust Motors livrează o flotă de 600 de maşini către Klass Wagen

Autor: ProMotor 16 apr. 2019 Știri auto
Trust Motors livrează o flotă de 600 de maşini către Klass Wagen

Trust Motors, importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën şi DS, va livra o flotă de 600 de maşini către compania de „rent a car” Klass Wagen. Valoarea tranzacţiei se ridică la peste 6 milioane de euro.

Astfel, parcul auto Klass Wagen se extinde cu 600 de maşini, mărcile Peugeot şi Citroën, noile modele urmând a fi disponibile clienţilor cu luna aprilie a acestui an.

„Primul trimestru al anului 2019 a adus pentru noi o flotă record de 600 de maşini, livrate către Klass Wagen. Acest lucru înseamnă recunoaşterea calităţii şi competitivităţii mărcilor pe care le reprezentăm în România, marcând în acelaşi timp două recorduri: cea mai mare vânzare către o companie de Rent a Car din plan local şi cea mai mare vânzare de flote din portofoliul Trust Motors din primele trei luni ale anului”, a declarat Iulian Grigore, Director de Flote Trust Motors.

Pentru Klass Wagen este a doua tranzacţie încheiată cu Trust Motors în ultimii doi ani, în prezent compania oferind clienţilor săi peste 800 de maşini, modelele Peugeot şi Citroën.

“Klass Wagen are o relaţie comercială foarte solidă cu Trust Motors bazată pe seriozitatea companiei şi fiabilitatea mărcilor pe care le importă, Peugeot şi Citroën. În ultimii doi ani, cel mai mare volum de maşini cumpărate de noi a fost de la Trust Motors: 250 de unităţi în 2018 şi 600 de unităţi în 2019, acesta din urmă reprezentând şi pentru noi un record, respectiv cea mai mare achiziţie de la o singură companie auto”, a declarat Norbert Sabou, Director Comercial Klass Wagen.

Modelele livrate sunt Peugeot 208, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Citroën C3, Citroën C3 Aircross şi Citroën C4 Cactus. Acestea vor fi folosite de către clienţii companiei din întreaga ţară.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide